تحولات لبنان و فلسطین

معاون دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سامانه گزارش‌گیری فساد یا به اصطلاح سوت‌زنی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه‌اندازی می‌شود و تمامی دستگاه‌های زیرمجموعه در اتصال با آن تکلیف دارند.

سامانه گزارش‌گیری فساد در وزارت تعاون راه‌اندازی می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، «بهروز لطفی» امروز  در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در اراک افزود: متناسب‌سازی ساختار و تشکیلات در نقشه ملی مبارزه با فساد در دستور کار دولت است که به‌زودی ابلاغ می‌شود.

معاون دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: نظارت موثر و کارآمد از مولفه‌هایی است که در مبارزه با فساد باید مد نظر قرار گیرد و پاسخگویی به شکایات و ارتباط مستقیم با مردم در اولویت سیاست‌ها و استراتژی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد.

لطفی عنوان کرد: استقرار دولت الکترونیک و حذف دفترچه‌های تامین اجتماعی اقدام مناسبی بود و خدمات این بخش در حال تکمیل شدن است.

وی افزود: نظرسنجی از مردم از جمله برنامه‌هایی است که باید به‌صورت مستمر و مقایسه‌ای صورت گیرد و نیاز است تلاش ویژه‌ای انجام شود تا خدمات الکترونیکی قابل ارایه در کشور جمع‌بندی و عملیاتی شود و همسویی دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه در این راستا امری ضروری است.  

معاون دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: رویکرد دفتر نظارت و بازرسی در وزارت متبوع، کمک به واحدهای استانی برای رفع موانع و مشکلات است.

لطفی ادامه داد: تیم نظارت مردمی در این وزارتخانه تشکیل شده که از دیدگاه و نگرش مردم در برنامه‌ریزی و اجرای امور بهره گرفته می‌شود و موضوعات از دریچع نگاه مردم در حال عملیاتی شدن است.

وی اظهار داشت: ارتقای رضایتمندی مردم، کاهش شکایات و تخلفات اداری، شناسایی نیازها و مشکلات، شناسایی علل احتمالی بی‌انگیزه بودن کارکنان، بهبود مشارکت مردم و نهادهای مدنی در پیشبرد امور، پاسخگویی ومسئولیت‌پذیری از شاخص‌های کلیدی در افزایش رضایتمندی مردم است.

معاون دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نوآوری در خدمت‌رسانی رویکرد دیگر این وزارتخانه در دولت سیزدهم دیگر است که نیاز است طرح‌های خلاقانه توسط واحدهای اجرایی ارایه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: شمار بیمه‌شدگان اصلی و تبعی تامین اجتماعی این استان ۳۲۱ هزار نفر است.

«بهزاد سام‌دلیری» افزود: ۳۸ ناحیه و شهرک صنعتی در استان مرکزی وجود دارد و ضریب پوشش بیمه‌ای تامین اجتماعی این استان، ۶۸ درصد است.

وی بیان کرد: شاخص نرخ بیکاری استان مرکزی در تابستان امسال  به هفت و ۹ دهم درصد و نرخ مشارکت اقتصادی این خطه در بازه زمانی مذکور به ۳۵ و ۶ دهم درصد رسید.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: ۲۲ هزار و ۵۹۶ کارگاه مشمول تامین اجتماعی در این استان وجود دارد.

سام‌دلیری عنوان کرد: شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی امسال هفت نشست برگزار کرده که ۳۲ مصوبه داشته است.

وی اظهار داشت: ۲۴ مصوبه این نشست‌ها تاکنون اجرایی شده و پنج مصوبه در حال پیگیری است و سه مصوبه نیز هنوز اجرایی نشده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تکمیل نشدن ساختار سازمانی یکی از مشکلات وموانع به دستیابی به اهداف در تامین اجتماعی است و اکنون  از ۱۹۱ پست سازمانی مصوب، ۱۱۳ پست با تصدی و ۷۸ پست بلاتصدی است و همین امر نبود تناسب نیروی انسانی با ماموریت‌ها و وظایف را سبب می‌شود.

سام‌دلیری تصریح کرد: موانع اعتباری در راستای تعمیر، تجهیز و نگهداری مجموعه‌های ورزش کارگران، تخصیص نیافتن منابع اعتباری در تملک دارایی و هزینه‌ای، نبود پذیرش فهرست بیمه اعضای هیات‌مدیره تعاونی‌ها از سوی سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک مانع در تشکیل تعاون از دیگر مشکلات و موانع در مسیر دستیابی به اهداف سازمانی ‌است.  

استان مرکزی با سه‌هزار واحد تولیدی و صنعتی از قطب‌های مهم کارگری کشور است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.