یکی از چالشهای موجود دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای دریافت مجوز حرفه ای بلاتکلیفی بدهی مالیاتی این باشگاههاست که همچنان هم این اتفاق به عنوان یک معضل مدیران فعلی این دو باشگاه را با مشکل رو به رو کرده است!
قصه بدهی مالیاتی استقلال و پرسپولیس قصه جدیدی نیست، اما آنچه جای سؤال دارد این است که به عنوان مثال احمد سعادتمند و احمدی مددی در استقلال و مهدی رسول پناه و جعفر سمیعی در پرسپولیس برای حل این مسئله چه اقداماتی انجام دادند که امروز آجورلو و صدری با چالش بدهی مالیاتی روبهرو نشوند؟
مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس صرفاً با وعده درمانی انبوهی از مشکلات کوچک و بزرگ را برای مدیران کنونی به ارث گذاشتهاند تا بحران به نام مدیران کنونی تمام شود، در حالی که آنها زمان کافی برای رفع و رجوع این ماجرا را در اختیار داشتند؛ چون هرگز تصور نمیکردند ماجرای حذف استقلال و پرسپولیس اینقدر جدی باشد.
نمونه این اتفاق بی توجهی احمد مددی مدیرعامل سابق استقلال به نامههای ۲۴ و ۲۹ شهریورماه سال جاری است که مؤکداً به آنها اعلام شده بارگذاری مدارک شما کاملاً غلط بوده است و از نظر کنفدراسیون از نقض مدارک است اما دوستان هیچ توجهی به این اتفاقات نمیکنند تا با انتخاب آجورلو کاشف به عمل می آید چه فاجعهای رقم خورده است.
البته در کنار این مسائل به نقش فدراسیون فوتبال نیز باید توجه اساسی کرد، آنها با علم بر اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا نسبت به فوتبال ایران حساس شده است می توانستند با تشکیل کارگروهی مسائل این دو باشگاه را به صورت ویژه بررسی کنند، اما این اتفاق رخ نداد بلکه با لج بازی کمیته بدوی حکم به رد مدارک این دو باشگاه داد تا حساسیتها در این خصوص افزایش پیدا کند.
در کنار این مسائل حالا که حذف این دو باشگاه جدیتر از هر زمان دیگری مطرح شده برخی منابع خبری مدعی شدند فدراسیون فوتبال برخی اسناد و مدارک اولیه که بایستی باشگاهها آنها را تکمیل می کردند را اصلاً در اختیار استقلال و پرسپولیس قرار نداده که حالا حاصل این اتفاقات گزارشهای چند صد صفحه ای کنفدراسیون فوتبال آسیا برای این دو باشگاه شده است که سهم پرسپولیس ۱۷ مورد و سهم استقلال ۱۵ مورد بوده که به همین دلیل پرونده آنها رد شده تا در کنار حذف از لیگ قهرمانان آسیا دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و فدراسیون فوتبال بابت این اتفاقات حسابی نقره داغ شوند.
نظر شما