به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، علی رضا قزوه را به سمت «مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود» منصوب کرد. متن کامل حکم به این شرح است:
هنرمند گرانقدر جناب آقاب علی رضا قزوه
نظر به سوابق روشن و فعالیت های موثر هنری در خدمت به انقلاب اسلامیبه موجب این حکم به عنوان «مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود» منصوب میشوید.
میراث پرشکوه شعر فارسی، گنجینه بی نظیر معرفت واخلاق و زیبایی و معنویتی است که ملت فرهیخته ما در کوران جنگ نرم و شیطینت های دشمنان دین و هویت و عدالت، به آن نیاز مضاعف دارند.
انتظار می رود با همت و ابتکار و هم افزایی؛ اولویت های زیر را مد نظر قرار دهید:
طراحی راهبردها و سازوکارها و برنامههای لازم برای احراز جایگاه شایسته شعر در بخش های گوناگون رسانه ملی؛
فعالسازی آرشیو موسیقی چهل ساله رسانه ملی و استفاده قدرشناسانه از این گنجینه ارجمند؛
طراحی نظام رتبه بندی و ارزشیابی آثار مورد استفاده شبکههای گوناگون و ساماندهی پخش؛
ارتقای کمی و کیفی تولید خصوصا درعرصههای موسیقی حماسی و اجتماعی و آیینی؛
هم افزایی جدی با مراکز و عناصر فعال موسیقی کشور در بخش های دولتی و خصوصی برای تأمین نیازهای نو به نو و گسترده مخاطبان؛
توجه ویژه به ظرفیت تولید موسیقی در استانها و نواحی و نیز تعامل فعال با ظرفیت های گسترده موسیقی ملل خصوصا منطقه، جهان اسلام و جبهه جهانی مقاومت؛
تحکیم رابطه اندیشه – هنر و استفاده هیئت های اندیش ورز برای حفاظت و ارتقای جایگاه و شأن موسیقی ملی و آیینی و انقلابی در برابر ابتذال؛
تقویت و حمایت از ارکستر سمفونیک سازمان صداوسیما به منظور ضبط و اجرای آثار فاخر ملی و انقلابی، همه بخش های سازمان موظف به همکاری و هماهنگی با آن دفتر در انجام مأموریت ها خواهند بود.
لازم است از خدمات و زحمات خالصانه جناب آقای دکتر نراقیان در طول تصدی این مدیریت صمیمانه تشکر کنم.
توفیقات روز افزون شما را در انجام این مأموریت مهم از خداوند متعال خواستارم.
گفتنی است، دکتر علیرضا قَزوه متولد بهمن ۱۳۴۲ از نویسندگان و شاعران و پژوهشگران ایرانی است که در حوزههای مختلف هنر و ادبیات بیش از پنجاه اثر تالیفی از خود به جای گذاشته است و در حوزه رسانه و مدیریتی نیز در چند دهه گذشته سوابق قابل اعتنایی دارد. او در حوزه بین الملل نیز به مدت ده سال نماینده فرهنگی ایران در کشورهای تاجیکستان و هند بوده است. دکتر قزوه همچنین دبیر نخستین جشنواره بین المللی شعر فجر و برگزیده بسیاری از جشنوارههای ادبی بین المللی در داخل و خارج کشور بوده است. او سابقه عضویت در هیئت تحریریه روزنامه جمهوری اسلامی و روزنامه اطلاعات و مجلات امید انقلاب، ادبستان، اهل قلم و سردبیری مجلات شعر و قند پارسی را در کارنامه خود دارد. مدیر آفرینش های ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رئیس شورای شعر وزارت ارشاد، مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری از دیگر مسئولیت های دکتر قزوه بوده است.
او سالهای متمادی نیز به عنوان نویسنده در رادیو سراسری در برنامههای «سرود روشنی»، «در انتهای شب»، و ویژه برنامههای رادیو سراسری حضور داشته است.
برگزیده جایزه قلم زرین و کتاب سال نیز در پرونده افتخارات ادبی او به چشم می خورد. تاکنون بیش از هشتاد رساله دانشگاهی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در ایران و دیگر کشورها در باره آثار ادبی این شاعر نوشته شده است.
انتها ی خبر/
نظر شما