تحولات منطقه

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: میزان تولید گوشت قرمز ظرف ۹ ماه گذشته امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در این استان به میزان ۵.۶ درصد بیشتر شده است.

تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی افزایش یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حسن جعفری اظهار کرد: دامپروران خراسانی ظرف این مدت ۷۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و افزایش مناسبی را در این حوزه ثبت کردند. 

وی ادامه داد: خراسان رضوی با توجه به حجم تولید گوشت قرمز همچنان رتبه نخست تولید این ماده پروتئینی را در مقایسه با دیگر استانها در سطح کشور دارد. 

معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ظرف همین مدت ۸۹۴ هزار تن شیر نیز توسط دامداران در این استان تولید شده است. 

وی افزود: حجم شیر تولیدی امسال در خراسان رضوی نیز نسبت به مدت مشابه پارسال ۲.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد. 

جعفری ادامه داد: بخش دامداری خراسان رضوی در مجموع هشت میلیون و ۶۰۷ هزار و ۸۲۷ راس دام سبک و سنگین در اختیار دارد.

وی گفت: هشت میلیون و ۲۵۳ هزار و ۱۲۴ راس از این تعداد دام متعلق به خراسان رضوی "گوسفند" و تعداد ۳۵۴ هزار و ۷۰۳ راس آن "گاو" است. 

۱۰ درصد از کل جمعیت دامی کشور به خراسان رضوی تعلق دارد. 

سالانه به طور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود. 

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.