به گزارش قدس آنلاین، محمدمهدی یعقوبزاده افزود: در حال حاضر روزانه ۳۵۰ تن تخم مرغ در این استان تولید میشود که این میزان بیش از مصرف و نیاز روزانه استان است.
وی ادامه داد: از مجموع تولید روزانه معادل ۲۰۰ تن مصرف میشود و بقیه به استانهای دیگر ارسال شده یا فرآوری میگردد.
مدیر دفتر طیور جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین روزانه ۵۵۰ تا ۵۸۰ تن گوشت مرغ در این استان تولید میشود که این مقدار نیز کمی بیشتر از نیاز استان است.
وی افزود: از مجموع گوشت مرغ تولیدی روزانه حدود ۵۰۰ تن در استان مصرف میشود.
یعقوب زاده ادامه داد: سیر تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در استان روند مطلوبی دارد.
۲ هزار و ۹۲۰ واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت تولید ۱۰ میلیون و ۴۹۹ هزار و ۷۳۸ قطعه و ۶ واحد جوجهکشی با ظرفیت پنج میلیون و ۲۸۶ هزار قطعه در هر دوره در خراسان رضوی فعالیت دارند.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما