تحولات لبنان و فلسطین

رییس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: میزان خسارت کرونا به حوزه گردشگری سلامت این استان تاکنون ۳۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

۳۰۰ میلیون دلار خسارت کرونا به گردشگری سلامت خراسان رضوی

به گزارش قدس آنلاین، حسین نیکونام با اشاره به اینکه خراسان رضوی یکی از مقاصد مهم گردشگری سلامت کشور است، اظهار داشت: میزان خسارات وارده به این بخش در خراسان رضوی در یک سال معادل ۱۵۰ میلون دلار است که به ازای ۲ سال این رقم به ۳۰۰ میلیون دلار قابل افزایش است.

وی ادامه داد: در کل کشور مجموعا ورودی گردشگر سلامت ۷۵ درصد در مقایسه با دوران قبل از شیوع ویروس کرونا ریزش داشته است که در نوع خود بی‌سابقه و مشکل آفرین بوده است.

رییس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت کشور با اشاره به پیامدهای جدی و خسارات جبران ناشدنی شیوع کرونا به حوزه گردشگری سلامت، اظهار کرد: برآوردهای انجام شده مشخص کرد که تنها در یکسال شیوع ویروس کرونا بین ۷۰۰ تا هزار میلیون دلار خسارت به صنعت گردشگری سلامت ایران وارد شده است که با توجه به شیوع ۲ ساله کرونا، حجم خسارت وارده باید ۲ برابر محاسبه شود.

نیکونام در خصوص میزان جبران خسارات وارده به این صنعت از محل پرداخت تسهیلات بانکی نیز گفت: موارد جزیی پرداخت تسهیلات در این راستا انجام شده است و البته آن هم تسهیلاتی بوده که با سود بالا به متقاضیان پرداخت شده، که به همه متقاضیان هم داده نشده است.

وی با بیان اینکه گسترش واکسیناسیون در دولت جدید موفقیت بزرگی بوده است، اظهار کرد: با توجه به شیوع هر روزه سویه‌های جدید کرونا و نیز آغاز موج ششم بیماری در کشور، هنوز هم نمی‌توان چشم‌انداز روشنی را برای صنعت گردشگری سلامت در نظر گرفت.

وی ادامه داد: این روند مادامی که واکسن موثر و یا درمان قطعی بیماری در جهان مشخص نشود، ادامه خواهد داشت و شاهد افت و خیز آمارهای این بخش خواهیم بود.

رییس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت کشور اظهار کرد: تا قبل از آغاز موج ششم بیماری در کشور، برآوردها حاکی از این بود که در صورت ادامه وضعیت، از تیرماه سال آینده بازار گردشگری سلامت شروع خوبی را آغاز کرده و نسبت به سالهای اخیر رشدی ۵۰ درصدی را تجربه کند، اما متاسفانه با روند فعلی نمی‌توان وضعیت روشن و امیدبخشی را انتظار داشت.

گردشگری سلامت به گردشگری پزشکی، گردشگری درمان طبیعی و همچنین گردشگری صحت، تندرستی و نیز پیشگیری تقسیم بندی می‌شود.

هم اکنون ایران از مقاصد بزرگ گردشگری سلامت در منطقه است و کشورهای همجوار مانند عراق، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان و سایر کشورهای منطقه متقاضی استفاده از خدمات و امکانات گردشگری سلامت در ایران هستند.

منبع: ایرنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.