تحولات لبنان و فلسطین

قائم مقام شورای توسعه فرهنگ قرآنی، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در حوزه سینما کاری کند که فیلم‌های قرآنی بیشتری ساخته شود.

تولید فیلم‌هایی با محوریت قرآن حمایت شود

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام حمید محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی امروز  در مراسم دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه با اشاره به فعالیت‌های قرآنی انجام گرفته در سال‌های اخیر گفت: در دولت یازدهم و زمانی که من مسئولیت معاونت قرآن داشتم بنده را احضار کردند و گفتند هیچ اراده‌ای برای کار قرآنی در این وزارتخانه وجود ندارد که نتیجه آن را امروز می‌بینیم.

وی افزود: تاکنون در بخش‌های آموزش و پژوهش قرآنی کارهای خوبی انجام شده ولی در زمینه جلسات خانگی قرآن باید ۵۰۰ هزار جلسه داشته باشیم ولی کمتر از ۵۰ هزار جلسه در سطح کشور داریم.

قائم مقام شورای توسعه فرهنگ قرآنی ادامه داد: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در حوزه سینما کاری کرد که فیلم‌های قرآنی بیشتری داشته باشیم.  

محمدی خواستار توزیع فعالیت‌های قرآنی در میان معاونت‌های وزارت فرهنگ شد و گفت: یکی از پیشنهادهایی که قبلاً دادم این بود که یک سازمان امور قرآنی برای برپایی نمایشگاه‌های قرآن و مسابقات قرآنی تاسیس شود و امر قرآن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با شرایط عالی شکل گیرد.

به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نهم بهمن طی حکمی علیرضا معاف را به عنوان معاون قرآن و عترت این وزارتخانه معرفی کرد و از وی خواست تا در ۱۵ محور به شرح زیر فعالیت های خود را به صورت مستمر و فصلی ارائه دهد: 

۱ـ پیگیری رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه­ قرآنی به ­ویژه توصیه ­های معظم ­له در دیدارهای سالانه با شرکت کنندگان در مسابقات بین­ المللی و محافل انس با قرآن در زمینه سازی اجرا و تحقق دستورات صریح معظم­ له در ارتقای جامعه قرآنی کشور.

۲ـ تدوین سیاست‌های کلی قرآنی کشور در عرصه ملی و بین‌­المللی با هماهنگی شوراهای عالی و سازمان ­های فعال در عرصه قرآن.

۳ـ ایجاد هماهنگی با دستگاه­‌های فعال در حوزه قرآن کریم به­ ویژه سازمان اوقاف و امور خیریه و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی به منظور یکپارچه عمل کردن به سیاست­ های تنظیمی و ابلاغی.

۴ـ صدور مجوز و نظارت بر فعالیت­ موسسه­ های فرهنگی قرآن و عترت(ع) بر اساس دستورالعمل ­های ابلاغی و قانونی.

۵ـ برنامه ­ریزی و نظارت بر آموزش عمومی قرآن کریم.

۶ـ برنامه­ ریزی هدفمند برای برگزاری نمایشگاه­ ها و مسابقات سراسری قرآن کریم.

۷ـ پشتیبانی از مراکز تولید و عرضه آثار و محصولات قرآنی و صدور مجوز برای انتشار ترجمه­ های قرآن کریم.

۸ـ برقراری ارتباط با فعالان و پیشکسوتان قرآنی و حمایت از آن ها.

۹ـ استفاده مناسب از زمینه‌ها و حوزه­‌های اثرگذار معاونت ‌ها و شوراهای وابسته به وزارتخانه با هدف گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه.

۱۰ـ ارتقای سطح آگاهی­ های دینی قشرهای مختلف جامعه با برنامه­ریزی درخصوص سبک زندگی قرآنی و انس جامعه با قرآن  و آشنایی با معارف عمیق اهل­بیت (­ع) و ارتباط مستمر با دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی.

۱۱ـ بهره­ برداری مناسب از ظرفیت ارتباطات بین ‌المللی قرآنی برای تعامل با ملت ­های مسلمان و کشورهای جهان اسلام.

۱۲ـ راهبری کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ـ ترویجی قرآنی و  برنامه ­ریزی در جهت تحقق اهداف منشور توسعه فرهنگ قرآنی.

۱۳ـ  پی­گیری تحقق هنر دینی و قرآنی در همه حوزه­‌های ماموریتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر ارکان  دولت و وزارت­خانه ­ها.

۱۴ـ هم­ افزایی مستمر و رو به جلو با نهادهای قرآنی ذیل وزارت­خانه و درون دولت و خارج از دولت.

۱۵- توجه ویژه به  گسترش معارف اهل­ بیت­ (ع) هم­پای توسعه فعالیت­ های قرآنی.

منبع: ایرنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.