به گزارش قدس آنلاین، براساس صورت مالی شرکت برج میلاد، این شرکت در پایان سال ۱۳۹۹ دارای حدود ۳.۵ میلیارد تومان زیان انباشته بوده است.
از آنجاییکه این مقدار زیان انباشته، بیش از نصف سرمایه شرکت است، شرکت مذکور مشمول ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت بوده و به صورت قانونی، ادامه فعالیت یا انحلال شرکت یک تصمیم مجمع عمومی صاحبان سهام وابسته است.
همچنین طبق گزارش صورت مالی، داراییهای جاری شرکت حدودا برابر بدهیهای جاری است.
گفتنی است؛ سال گذشته عبدالحمید امامی، معاون اقتصادی شهردار تهران گفته بود: برج میلاد الان وارد بورس نمیشود، چراکه به دلیل شرایط کرونا رستوران ها و سالنهایش تعطیل است و امکان سوددهی ندارد، اما جزو شرکتهایی است که قابلیت سوددهی دارند و میتواند به بورس وارد شود.
همچنین بهاره آروین، رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران هم مهر ماه سال گذشته ابراز کرده بود: ۸۵ درصد درآمد هزینه های برج میلاد ردیفی در بودجه شهرداری و بودجه شرکتی خود ندارد، که باید تکلیف این عدم شفافیت میلیاردی مشخص شود.
وی اعلام کرده بود: عدم شفافیت این شرکت عجیب است. طی یک تفاهم نامه میان شهرداری و این شرکت درحالیکه ۸۵ درصد درآمد- هزینه ها متعلق به شهرداری است و باید این مبلغ واریز به خزانه شود؛ اما چون زمانبر است شهرداری به این شرکت اجازه می دهد راسا هزینه کند.
همچنین آروین بیان کرد: بود: کمیته شفافیت دو سال است در این زمینه جلسه برگزار می کند. وقتی می خواستیم برج میلاد را به سامانه فایناس شهرداری متصل کنیم متوجه شدیم و ۱۵ درصد مابقی درآمد هزینه ها سال گذشته ۱۵ میلیارد بوده است، با این شرایط می توان برآورد که ۸۵ میلیارد این هزینه کردها شفاف نیست.
منبع: نوداقتصادی
نظر شما