تحولات منطقه

۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۵
کد خبر: ۷۹۲۶۹۰

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از بازی با هوادار برگزار شد.

جزئیات آخرین تمرین پرسپولیس قبل بازی با هوادار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران امروز آخرین جلسه تمرینی خود قبل از دیدار با تیم هوادار را در هوای مطبوع و بهاری ورزشگاه شهید کاظمی زیر نظر کادر فنی برگزار کردند.

* پیش از آغاز تمرین، یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برای بازیکنان به صحبت پرداخت و تمرین با گرم کردن بدن‌ها زیر نظر مربی بدنساز تیم آغاز شد.

* در بخش بعدی تمرین، بازی راندو در قالب سه گروه انجام شد و در ادامه، مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال هدفمند در دستور کار قرار گرفت. تمرین امروز یک ساعت به طول انجامید.

* وحید امیری به دلیل مصدومیتی که از اردوی تیم ملی به همراه داشت، از ناحیه کمر احساس درد می‌کند و کماکان در تمرینات گروهی حضور ندارد و زیر نظر کادر پزشکی، برنامه‌های اختصاصی خود را انجام می‌دهد.

* سایر بازیکنان بدون مشکل در تمام مراحل تمرین در اختیار کادر فنی بودند.

* بازیکنان بعد از تمرین، در اردوی پیش از دیدار با تیم هوادار شرکت کردند.

* حامد  لک هم مانند روزهای اخیر همراه با تیم تمرین نکرد.

دیدار برگشت تیم‌های فوتبال پرسپولیس با هوادار تهران از ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه فردا (دوشنبه) در ورزشگاه پاس قوامین تهران آغاز خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha