به گزارش قدس آنلاین، رئیس پلیس راهور کشور گفت: سازمان استاندارد، سازمان وزارت صنعت، معدن و تجارت چند سازمان دیگر در این حوزه مصون هستند. اینها باید بروند و ببینند چرا کیسه هوا باز نمیشود، چرا ترمز ای بی اس کار نمیکند و چرا با یک تصادف، ماشین منفجر میشود. چرا باید ماشین مچاله شود و سرنشینان آن حتی امکان خروج از خودرو را نداشته باشند، ما از خودروسازان میخواهیم پیشگام این موضوع شوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: من نمیدانم خودروسازان از چه چیزی دفاع میکنند. امروز مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و مردم مطالباتی را از آنها مطرح کردهاند، دیگر جای دفاع نیست. وقتی میگوییم آلیاژ خودرویی مشکل دارد ،خوب بروید آن را درست کنید از چه چیزی دفاع میکنید.
به گفته هادیانفر برابر قانون شمارهگذاری خودروها با مجوز محیط زیست، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد انجام میشود و پلیس هم تابع این مقررات است، اما اگر این سازمانها و دستگاهها به وظایف خود عمل نکنند ما به خودروهای ناایمن پلاک نخواهیم داد.
هادیانفر گفت: حدود ۵۶ درصد از خودروهای توقیف شده درگیر مباحث قضایی نظیر مهریه یا ارث هستند که ما از قضات خواستیم تا در این خصوص همراهی لازم را داشته و این گونه پروندهها را تسریع کنند.
پیشتر هادیانفر گفته بود، چند جلسه با رئیسجمهور و معاون اول ایشان داشتیم که خودروسازها هم در این جلسات بودند و به آنها اولتیماتوم که اگر ایمنسازی را انجام ندهند، جلوی شماره گذاری را میگیریم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما