تحولات منطقه

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی گفت: بیشترین تخلفات صنفی استان در سال ۱۴۰۰ مربوط به نانوایی‌ها و عمدتا تخلفات گران‌فروشی، درج نکردن قیمت، کم‌فروشی و تقلب بوده است.

نانوایان خراسان رضوی بیشترین تخلفات صنفی را رقم زدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، امیر دلداری افزود: سال گذشته در مجموع ۲۴۰ هزار فقره بازرسی توسط بازرسان اتاق های اصناف استان از صنوف مختلف رسته های تولیدی تا خدماتی انجام گرفت که در این زمینه ۲۰ هزار فقره فرم گزارش به ارزش ۲۳۲ میلیارد ریال تنظیم و به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

وی بیان کرد: همچنین در این مدت ۱۹ هزار و ۱۳۰ شکایت مردمی از صنوف استان به صورت شفاهی و چهار هزار و ۴۰۰ شکایت مردمی به صورت کتبی از طریق سامانه ها و پایگاه های مختلف دریافت شد که در این زمینه به شکایت ۲ هزار و ۵۰ نفر در محل رسیدگی و رضایت شاکی جلب شد و ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به شاکیان بازگردادنده شد، هزار و ۳۵۰ پرونده نیز در این مورد بدون جلب رضایت شاکی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی اظهار داشت: در خصوص گشت‌های بازرسی که به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی و تبعیت از تعطیلی های همگانی در ایام شیوع کرونا در خراسان رضوی انجام گرفت، با انجام ۲۶۰ هزار بازرسی از صنوف توسط چهار هزار و ۸۰۰ اکیپ مشترک بازرسی اتاق های اصناف استان، چهار هزار و ۵۵۰ اخطار کتبی صادر شد، هزار و ۷۵۰ فرم تخلف تنظیم شده و هزار و ۶۵۰ واحد صنفی به علت رعایت نکردن موارد بهداشتی و تعطیلی های اجباری، مهر و موم شد.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در خصوص عملکرد بازرسی ایام نوروز ۱۴۰۱ در این کلانشهر گفت: در طرح ویژه نظارت نوروزی، ۱۲ هزار و ۸۰۰ بازرسی از صنوف سطح شهر از ابتدای نوروز تا پایان ۱۴ فروردین ماه امسال انجام گرفت که در این زمینه هزار و ۵۶۰ فرم تخلف به ارزش ۳۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال تنظیم و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

دلداری افزود: در این مدت سه هزار و ۲۵۰ فقره شکایت تلفنی از سامانه های ارتباطی مختلف و ۳۵۰ مورد شکایت حضوری در نوروز امسال دریافت شد که در این خصوص یک میلیارد ریال به شاکیان بازگردانده شد.

وی اظهار داشت: در نوروز امسال ۱۰ واحد صنفی متخلف در مشهد بسته و پرده تخلف بر سردر ۱۱ واحد صنفی نصب شد که زمینه فعالیت آنها توزیع نان، مواد غذایی و مواد پروتئینی بوده است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.