تحولات منطقه

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی، بزرگترین جشنواره پس از انقلاب اسلامی در حوزه کتاب است و هدف از برگزاری آن، توسعه فردی و خودشکوفایی در راستای فرامین اهل بیت(ع) است.

جشنواره کتابخوانی رضوی گامی در مسیر مهندسی کتاب است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس انلاین و به نقل از   کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان در اختتامیه یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در خراسان رضوی که شامگاه ۲۸ فروردین‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی گامی در مسیر مهندسی کتاب و تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب است که فرمودند باید به سمت ایران کتابخوان حرکت کنیم. این جشنواره، بزرگترین جشنواره پس از انقلاب اسلامی در حوزه کتاب است و هدف از برگزاری آن، توسعه فردی و خودشکوفایی تمام شرکت کنندگان آن در راستای فرامین اهل بیت(ع) است.

وی  با بیان اینکه بخش ویژه‌ای در این جشنواره به نام امام موعود(ع) وجود داشت که مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفت، افزود: خروجی جشنواره کتابخوانی رضوی نشان از تحول عمیق افراد شرکت کننده در سبک زندگی و آشنایی آن‌ها با سیره اهل بیت(ع) است که امام رضا(ع) هم بر تبیین زیبایی کلام اهل بیت(ع) تاکید داشتند.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ هزار نفر در جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت کردند، بیان کرد: به دلیل همزمانی جشنواره با بیماری کرونا، نزدیک به ۸۰ هزار نفر به صورت مجازی در این دوره شرکت کردند. ۸۰ هزار نفر یعنی ۸۰ هزار خانواده، چون هر یک نفر درون یک خانواده است. از این بین هزار نفر نیز از زندان مرکزی مشهد و ۳۸ گروه به صورت خانوادگی شرکت در این جشنواره شرکت کرده بودند. اکنون نیز ۸۱۳ نفر از خراسان رضوی برگزیده شده‌اند که از تعدادی به عنوان نماینده برگزیدگان تقدیر می‌شود. برگزیدگان شهرستان‌ها نیز در پایان این هفته و هفته آینده در نمازهای جمعه سراسر استان مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

حجت الاسلام محمدکاظم راشد یزدی در ادامه این نشست عنوان کرد: دین اسلام برای علم و هنر جایگاه و ارزش والایی قائل است؛ چراکه اسلام دین علم است. قلم و کتاب در اسلام اعتبار فوق العاده‌ای دارند؛ چراکه خداوند در قرآن به قلم قسم یاد می‌کند. جهان بشریت نیز با پیشرفتی که در فرهنگ دارد، امید است تا اسلام عزیز را بهتر بشناسد و درک کند؛ چراکه اسلام تنها راه نجات بشریت است.

وی با اشاره به ضرورت برپایی هرچه بیشتر جشنواره‌ها برای ترویج فرهنگ کتابخوانی، تصریح کرد: باید کتابخوانی در کشور به عادت تبدیل شود. همان‌طور که در غرب جزئی از فرهنگ روزانه مردم شده است. مردم در ایران با کتاب رفیق نیستند؛ در حالی‌که باید رهبر معظم انقلاب را الگوی خود قرار دهند. اگر به سخنرانی‌های ایشان دقت کنید به تمام کلمات در سخنان خود توجه دارند که این نشان از مطالعه بالای ایشان است.

سید جلال فیاضی، مشاور عالی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) نیز در ادامه این نشست بیان کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی از مجموعه جشنواره‌های بین‌المللی امام رضا(ع) است که از ۱۱سال گذشته با همکاری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حال برگزاری است. این جشنواره یکی از پرطرفدارترین جشنواره‌های کشور محسوب می‌شود که سالانه بیش یک میلیون نفر در آن شرکت می‌کنند. امیدواریم این نهضت کتابخوانی هر روز بتواند به صورت گسترده‌تر در سطح ایران برگزار شود و سرانه مطالعه کشور از میزان فعلی ارتقا یابد؛ چراکه ملت اسلام و ملت قرآن با «اقراء» عجین شده است و باید کتابخوانی در تمام ارکان آن ظهور و بروز یابد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.