تحولات منطقه

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۷۹۵۱۱۸

پرونده ویژه سازمان ترور؛ قسمت هفتم

کارنامه‌ سیاه یک گروهک تروریستی

سلیم صدیقی. کارشناس رسانه‌ای مطالعات تروریسم
زمان مطالعه: ۶ دقیقه

جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تشکیل همواره آماج دشمنی‌ ها و تهدیدهای داخلی و خارجی بوده که به یاری خداوند و وجود ولایت فقیه و حضور باشکوه مردم در صحنه، این دشمنی ها و توطئه ها دفع و خنثی شده است.

بی تردید یکی از پرهزینه ترین این دشمنی ها برای کشورمان ترورهای گسترده گروهک منافقین بود که به دنبال آن موجی از خشونت و ترور بر کشور حکمفرما شد و افراد زیادی به دست تروریست ها به شهادت رسیدند.

آمار قربانیان ترور از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در کشورمان به بیش از هفده هزار نفر می رسد که سازمان مجاهدین خلق(منافقین) با اقدامات تروریستی خود بیش از دوازده هزار نفر از هموطنانمان را به شهادت رسانده است.

گروهک تروریستی منافقین پس از پیروزی انقلاب و از ۳۰خرداد۱۳۶۰با صدور بیانیه ای رسماً حرکت مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی را اعلام کرد و با هدف دستیابی به قدرت و با تکیه به سلاح و مهماتی که در ابتدای پیروزی انقلاب از پادگان ها به سرقت برده بود، تلاش نمود با ایجاد جو وحشت و خشونت جمهوری اسلامی را سرنگون سازد.

منافقین در این سال ها با روش ‌های گوناگون، عملیات های تروریستی را سازمان‌ دهی می‌ کردند؛ به گونه ‌ای که هیچ نقطه ‌ای از ایران از این حملات در امان نماند و از کوچه ‌های خراسان تا کوه ‌های کردستان، از مساجد یزد تا منابر تبریز، از خیابان ‌های تهران تا پیاده ‌روهای بندرعباس، همه ‌جای ایران جولانگاه جوخه ‌های ترور، مکان بمب ‌گذاری و به ‌خون ‌غلتیدن زنان و مردان و کودکان مظلوم این سرزمین شد. روحانی و نمازگزار، کاسب و تاجر، زن و کودک، مقام دولتی و عابر پیاده، رئیس‌ جمهور و نخست‌ وزیر، رئیس قوۀ قضاییه و اعضای قوۀ مقننه، از سرداران نظامی تا سربازان وظیفه، مردم بی‌دفاع کوچه و بازار، دانش‌آموزان و دانشجویان و به طور کلی تمامی افراد جامعه هدف حملات تروریست ‌های منافق قرار گرفتند.

مروری بر وقایع تروریستی در ایران منظره ای وسیع از گوناگونی اقدامات تروریستی را در برابر چشم خواننده می گشاید که حاکی از ددمنشی منافقین و نشانگر عمق خباثت و ناجوانمردی آنان است  و در حقیقت ویترینی است از انواع جنایت و خیانت که از ترورهای کور تا عملیات انتحاری، آدم ربایی، شکنجه، همراهی با دشمنان، بمب گذاری و ترورهای هدفمند را شامل می‌شود که در ادامه به اجمال توضیح داده می شود.

ترور مسئولان کشور

منافقین در کارنامه ی سیاه خود ترور مسئولان و خادمان ملت را یدک می‌ کشند. یکی از این عملیات های تروریستی بمب‌ گذاری و انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی بود که در ۷ تیر ۱۳۶۰ منجر به شهادت هفتاد و چهار نفر از اعضای این حزب و مسئولان جمهوری اسلامی شد. در این حادثه آیت الله سیدمحمد حسینی بهشتی رئیس دیوان عالی کشور و دبیر کل حزب از جمله شهدا بود.

منافقین در عملیات تروریستی دیگری دفتر نخست ‌وزیری جمهوری اسلامی ایران را منفجر کردند که در این واقعه محمدعلی رجایی رئیس ‌جمهور و محمدجواد باهنر نخست ‌وزیر (در اثر انفجار)، عبدالحسین دفتریان مدیرکل مالی اداری نخست‌وزیری (در اثر خفگی در آسانسور) و یک عابر در بیرون ساختمان به شهادت رسیدند. شش روز پس از این واقعه هوشنگ وحید دستجردی رئیس وقت شهربانی ایران که در جلسه حضور داشت نیز در اثر شدت جراحات ناشی از سوختگی به شهادت رسید.

جنایات‌ علیه مردم بی دفاع

منافقین ضدخلق که همیشه داعیه حمایت از خلق را داشته اند جنایت ها و عملیات های تروریستی بی شماری را علیه مردم بی دفاع برنامه ریزی و اجرا کرده اند که می توان به این موارد اشاره کرد: ترور مردم عادی در ۳۰خرداد۱۳۶۰ در سراسر کشور، حمله به مردم عادی در سراسر کشور در۵مهر۱۳۶۰، کودک‌کشی منافقین در شیراز با کار گذاشتن یک بمب در اتومبیل، منفجر کردن یک اتوبوس که حامل مردم عادی در شیراز بود که طی آن دو کودک را به شهادت رسانده و عده‌ای دیگر را به شدت مجروح کردند. انفجار بمب در میدان عشرت‌آباد تهران که در این عملیات ۱۱ نفر شهید و۲۵ نفر مجروح شدند. انفجار در میدان امام خمینی تهران با ۶۴ شهید و ۲۱۷ مجروح، انفجار بمب در میدان خیام تهران که ده ها تن از مردم شهید و مجروح شدند، انفجار بمب در میدان راه‌آهن که طی آن، ۱۷ تن شهید و ۳۰۰ نفر زخمی شدند؛ بمب گذاری در نماز جمعه تهران که تعدادی از نمازگزاران به شهادت رسیدند؛ بمب گذاری در خیابان ناصرخسرو که در این حادثه ۹ نفر از مردم بی‌گناه به شهادت رسیدند و ۴۵ نفر دیگر مجروح شدند.

ترورهای کور

ترور منافقین به کشتار دسته جمعی مردم عادی در کوچه و بازار محدود نشده است بلکه این گروهک با هجوم به محل کسب و کار افراد و به شهادت رساندن آن ها در خیابان‌ ها روی دیگر جنایات خود را به نمایش گذاشتند. یکی از فرمانده هان واحد ویژه منافقین در اعترافات خود درباره چگونگی انجام این عملیات گروهک منافقین می‌گوید: «خط این بود که صاحبان دستفروشی‌ها و مغازه‌ها و ماشین‌هایی که عکس امام یا شهید بهشتی یا شهید آیت را دارند ترور شوند.»

شکنجه

ازجمله جنایات منافقین عملیاتی موسوم به «عملیات مهندسی» است که در این عملیات ها سه عضو کمیته مرکزی انقلاب اسلامی به نام های «طالب طاهری»، «محسن میرجلیلی» « شاهرخ طهماسبی» و کفاشی به نام «عباس عفت روش» است که پس از تحمل سخت ترین شکنجه ها به شهادت رسیدند.

عملیات انتحاری

ترورهای انتحاری، بخشی از کارنامه سیاه گروه تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) است که در این روش فرد ضارب با کمربند انفجاری خود را به اشخاص مورد نظر نزدیک می کرد و با منفجر نمودن خود باعث به شهادت رسیدن فرد مقابل می گردید. در اکثر قریب به اتفاق این اعمال، افراد زیاد دیگری به اضافه شخص مورد نظر مجروح و شهید شده اند؛ از جمله در شیراز و همراه با آیت الله دستغیب، ۱۲ نفر از مردم نمازگزار و یا در تبریز به همراه آیت الله مدنی، ۱۷ تن از مردم نیز به شهادت رسیدند. مهم ترین ترورهای انتحاری این گروهک عبارتند از: ۱. ترور محمد کچویی؛ ۲. ترور آیت الله سیداسدالله مدنی؛ ۳. ترور آیت الله سیدعبدالکریم هاشمی نژاد؛ ۴. ترور آیت الله عبدالحسین دستغیب؛ ۵. ترور آیت الله محمد صدوقی؛ ۶. ترور آیت الله عطاء الله اشرفی اصفهانی؛ ۷. ترور و کشتار انتحاری مردم بی دفاع تهران؛ ۸. ترور و کشتار انتحاری عشایر غیور کرمانشاه و ۹. کشتار انتحاری مردم بندر انزلی.

خیانت و همراهی با صدام و رژیم بعث

جنگ تحمیلی با تهاجم سنگین و سراسری ارتش بعثی عراق به ایران در ۳۱ شهریور۱۳۵۹  آغاز شد. آنچه در کنار جریانات مربوط به این جنگ، دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می آورد حضور گروهک منافقین به‌عنوان ستون پنجم ارتش عراق در خاک این کشور بود. تاریخ هیچ‌گاه همراهی گروهک منافقین با دشمنان این مرز و بوم را در زمانی که دشمن به مرزهای ما هجوم آورده بود، فراموش نخواهد کرد. مهمترین خدمات اطلاعاتی این گروهک به رژیم بعث عبارتند از:  ۱. جاسوسی به نفع عراق؛ ۲. ایجاد شبکه شنود در جبهه ها؛ ۳. بازجویی از اسیران ایرانی؛ ۴. تخلیه تلفنی؛ ۵. جنایت منافقین در عملیات انفال در کردستان عراق.

عملیات های کلاسیک نظامی

در زمان جنگ تحمیلی منافقین با نام و عنوان گروهک خود چندین عملیات کلاسیک را با پشتیبانی و حمایت رژیم بعث علیه خاک کشورمان انجام دادند که از جمله ی این عملیات ها به موارد زیر می توان اشاره کرد: ۱. عملیات آفتاب؛ ۲. عملیات چلچراغ(مهران)؛ ۳. عملیات فروغ جاویدان؛ ۴. عملیات های گردانی؛ ۵. عملیات های تپه زنی.

همکاری با رژیم صهیونیستی برای ترور دانشمندان هسته ای

چند روز پس از ترور دو دانشمند هسته‌ای کشورمان، منافقین به مشارکت در شناسایی این دو دانشمند هسته‌ای اعتراف کرده و نوشتند: «نقش شهریاری و عباسی، در پروژه تسلیحات اتمی جمهوری اسلامی، پیش از این، بارها توسط مقاومت [منافقین] افشا شده بود.» همچنین مقام های آمریکایی بارها به این مطلب اعتراف کرده اند که منافقین «بازوی ترور» سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی هستند و در ترور پنج دانشمند هسته ای ایران نیز نقش داشته اند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.