تحولات لبنان و فلسطین

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا از پیشنهاد جدید این اتحادیه برای ممنوعیت نفت روسیه تا پایان سال جاری میلادی به عنوان بخشی از بسته ششم تحریم های ضد روسیه در پاسخ به جنگ اوکراین خبر داد.

اتحادیه اروپا نفت روسیه را تا پایان سال ۲۰۲۲ تحریم می‌کند

به گزارش قدس انلاین، اورسولا فون در لاین، روز چهارشنبه به پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ گفت که کشورهای عضو اتحادیه باید تا پایان سال ۲۰۲۲ خرید نفت و سایر مشتقات نفتی از روسیه را ظرف شش ماه متوقف کنند.

همچنین اسبربانک بزرگترین بانک روسیه و دوبانک دیگر این کشور، قرار است از سیستم انتقال بانکی سوئیفت جدا شوند.

بر اساس تحریم‌های جدید، پخش سه شبکه تلویزیونی بزرگ دولتی روسیه از طریق کابل، ماهواره یا اینترنت دراتحادیه اروپا متوقف می شود. وی گفت این شبکه ها "سخنگویانی هستند که دروغ های پوتین را تقویت می کنند".

در تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا اسامی شماری از ژنرال‌های بلندپایه روس که ادعا شده در حوادث بوچا و ماریوپل نقش داشته‌اند اضافه شده است. رئیس کمیسیون اروپا گفت: ما شما را می شناسیم و نمی‌توانید فرار کنید.

این تحریم ها هنوز به طور رسمی توسط کشورهای عضو تایید نشده است.

فون درلاین در ادامه سخنان خود مدعی شد: «ولادیمیر پوتین می خواست اوکراین را از نقشه پاک کند، اما موفق نمی شود و این کشور خودش است که غرق خواهد شد.»

وی افزود: «ما اطمینان حاصل می‌کنیم که واردات نفت روسیه را به شیوه ای منظم (مرحله به مرحله) حذف کنیم. به گونه‌ای که به ما و شرکای ما امکان دهد منابع جایگزین را تضمین کنیم و مراقب باشیم که تأثیر آن بر بازار جهانی به حداقل برسد.»

رئیس کمیسیون اروپا از معافیت کشورهایی که بیش از سایر اعضای اتحادیه اروپا به نفت روسیه وابسته هستند سخن به میان نیاورد و تصریح کرد که واردات نفت خام روسیه طی شش ماه و محصولات پالایش شده تا پایان سال ۲۰۲۲ متوقف می‌شود.

فون درلاین افزود: «ما فشار بر روسیه را به حداکثر و در عین حال آسیب‌های جانبی را به خود و شرکایمان در سراسر جهان به حداقل می‌رسانیم. اما باید اطمینان حاصل کنیم که اقتصادمان قوی می‌ماند».

وی در ادامه با اشاره به کاهش ۳۵ تا ۵۰ درصدی اقتصاد اوکراین و نیاز این کشور به ۵ میلیارد یورو در ماه افزود: ما می خواهیم اوکراین در این جنگ پیروز شود و باید سهم خود را در این زمینه ایفا کنیم.

 بیش از ۲ ماه از آغاز عملیات ویژه روسیه در اوکراین می‌گذرد؛ سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین‌المللی علیه روسیه در حال افزایش است.

تنش‌های مرزی میان روسیه و اوکراین به تازگی به دنبال افزایش تحرکات نظامی مسکو در حالی با فشار و نفوذ غرب تشدید شده که کاخ کرملین بارها اعلام کرده است که این فعالیت‌ها در مسیر تامین امنیت ملی روسیه و در خاک این کشور بوده و تهدیدی برای هیچ کشوری محسوب نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.