تحولات منطقه

خطیب جمعه مشهد گفت: حالت قیمومیت اقتصادی که گوشت، پنیر و غذای مردم یک قیم اقتصادی داشته باشد، آزادی زندگی مردم را به کلی می‌گیرد.

آیت‌الله علم‌الهدی: قیمومیت دولت بر اقتصاد زندگی مردم را بهم می‌ریزد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه مشهد مقدس، با اشاره به دیدار چند روز گذشته رهبر معظم انقلاب با کارگران، اظهار کرد: رهبری در صحبت‌های خود روی یک نکته تأکید فرمودند که «مردم در اقدامات و تصمیم‌گیری‌های تحول اقتصادی به دولت کمک کنند و با مشارکت شما این تحول درست شود».

وی ادامه داد: در هر مسئله و تحولی، آنجایی که مردم در عرصه و مجری بودند، تحول به خوبی به نفع جامعه، مردم و نظام انجام گرفته است؛ اما اگر جایی بخواهد کاری بشود و پای مردم وسط نبود، به نتیجه نرسیده است.

امام جمعه مشهد مقدس اضافه کرد: مقام معظم رهبری از مردم که پای کار این تحول آمدند، تشکر کردند، این‌که مردم پای این تحول آمدند خیلی ارزش دارد که هم تحول را بپذیرند و هم در اجرای این تحول کمک کنند.

براندازی فقر مطلق و فاصله طبقاتی

وی با بیان این‌که در اجرای این طرح و رسیدن به ثبات اقتصادی چند نکته وجود دارد، خاطرنشان کرد: اولین اثر اجرای این طرح، براندازی فقر مطلق هست؛ آقای رئیس جمهور مکرر گفته در این دولت می‌خواهیم فقر مطلق براندازی شود، یعنی دیگر نگوییم یک خانواده هست که از تأمین نهار و شام روزمره خودش عاجز است، این فقر مطلق باید براندازی شود.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: با این کمک معیشتی، حتی خانواده پنج نفره که هیچ شغل و کسبی ندارد، ماهی دو میلیون تومان به او بدهند، قدرت خرید خیلی نیازها و لوازم زندگی را پیدا می‌کند، زندگی آرمانی و ایده‌آل نخواهد داشت ولی به فقر مطلق هم دچار نمی‌شود.

وی، دومین تأثیر اجرای این طرح را از بین بردن فاصله طبقاتی بین اقشار جامعه دانست و افزود: با طرح تحول، فاصله طبقاتی از بین می‌رود و قشر آسیب‌پذیر قدرت خرید پیدا می‌کنند، حالا جنس و کالا گران است ولی پول دارد که تهیه کند.

واگذار کردن اقتصاد به مردم عامل ثبات اقتصاد کشور

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر این‌که بیرون آمدن دست دولت از سفره مردم باعث ثبات اقتصادی در جامعه خواهد شد، تصریح کرد: حالت قیمومیت اقتصادی که گوشت، پنیر و غذای مردم یک قیم اقتصادی داشته باشد، آزادی زندگی مردم را به کلی می‌گیرد.

وی با بیان این‌که ارز ۴۲۰۰ تومانی متعلق به مردم است و باید در اختیار خودشان قرار بگیرد نه عده‌ای رانت‌خوار و محتکر، گفت: پول مردم را به دست خودشان بدهید، کالا هم در بازار باشد، تاجر جنس وارد کند و باهم رقابت کنند، هرکدام جنس بهتر و ارزان‌تر وارد می‌کند، مردم هم بخرند و زندگی را اداره کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: آنچه در اقتصاد مطلوب و اسلامی است، هدایت و نظارت دولت است یعنی دولت، صنعت، معدن، مسائل و اقتصاد کلان را هدایت کند و بر اقتصاد خرد نظارت داشته باشد که کسی اجحاف، گران‌فروشی و احتکار نکند؛ اگر مردم مشارکت کنند، دیگر مشکلات اقتصادی «دولت‌سالاری» یا قیمومیت دولت نسبت به اقتصاد خرد مردم دیگر از بین می‌رود.

وی با اشاره به سخنان خود پیرامون تجاهر و تظاهر به گناه و تأثیر آن بر زندگی اجتماعی، اظهار کرد: زمانی یکی خودش گناه می‌کند که خودش می‌داند و خدای خودش، یا بر اثر لغزش، ندانم‌کاری و یا از روی جهالت است که نهایتأ هم خدا می‌بخشد اما یک سری گناه‌ها هست که بین خود انسان گنه‌کار و خدا نیست، تجاهر به گناه و تظاهر به نافرمانی خدا است که به مرحله جنگ با خدا می‌رسد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر کسی تجاهر به گناه و معصیت کرد، اعلام جنگ با خدا کرده که این گناه خیلی عارضه دارد و اولین اثرش روی برکات زندگی مردم است، این را از خودم نگفتم بلکه خداوند در دو آیه در قرآن فرمودند.

«حجاب» هویت ایرانی و اسلامی است

وی با بیان این‌که بی‌حجاب با بی‌حجابی تجاهر به فسق می‌کند، متذکر شد: این خانم بی‌حجاب و بدحجاب یا مسلمان است یا غیر مسلمان ولی ایرانی است، اگر مسلمان است، هویت اسلام در حجاب است؛ در فرانسه چند صد مسجد وجود دارد، دولت فرانسه جلوی مساجد را نمی‌گیرد که بگوید تبلیغ اسلام می‌کنید اما از حجاب زنان مسلمان جلوگیری می‌کند چون حجاب تبلیغ دین است و با نظام لائیک ما نمی‌سازد.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: اگر مسلمان نیست و اسلام و قرآن را قبول ندارد، ایرانی که هست، حجاب هویت ایرانی است؛ یکی از شخصیت‌های زن شاهنامه، خود را با حجاب معرفی می‌کند، امتیازش را در حجاب معرفی می‌کند؛ اگر مسلمان نیستی، ایرانی که هستی، هویت ایرانی و اسلامی در حجاب است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.