تحولات منطقه

رئیس سازمان زندان‌ها در سرکشی از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت کیفری این ندامتگاه، در ماه‌های اخیر با استفاده از ارفاقات قانونی از زندان خارج شده‌اند.

خروج ۳۰ درصداز جمعیت کیفری زندان زنان با ارفاقات قانونی
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها از ندامتگاه زنان استان تهران واقع در شهر ری بازدید و بخش‌های مختلف را با حضور در جمع مددجویان مورد ارزیابی و سرکشی قرار داد.

در بازدید رئیس سازمان زندان‌ها از این مرکز که برای دومین‌بار در چند ماه اخیر صورت گرفت، اقدامات تحولی در امور زندان‌ها در سال ۱۴۰۱ ازجمله توسعه اشتغال حداکثری مددجویان و تجهیز امکانات رفاهی آنان به سنجش گذاشته شد.

در این راستا محمدی در جمع مددجویان بندهای مختلف ازجمله محل اسکان مادران و مددجویان دارای فرزند خردسال این ندامتگاه که به شکل ویژه با امکانات مناسب نگهداری می‌شوند، حضور یافت و به گفتگوی رو درو با همه آنان نشست و بر پیگیری برخی مشکلات آنان و رسیدگی هرچه بهتر به آنان دستور داد.

برخلاف تسهیلات قضائی اما اشتغال کارگاهی انتظارات را برآورده نکرده است
محمدی همچنین در راستای پیگیری و نظارت هرچه بهتر بر هدف‌گذاری جدی سازمان زندان‌ها بر استقرار امکانات مهارت‌آموزی و رسیدن به اشتغال حداکثری مددجویان، از بخش‌های متنوع کارگاهی ندامتگان زنان بازدید کرد.

وی در این سرکشی و ضمن گفتگو با مددجویان، نحوه اشتغال و میزان دستمزد آنان را مورد سوال قرار داد و در عین حال با انتقاد از برخی کم‌کاری‌ها تأکید کرد: اشتغال حداکثری جز اقدامات تحولی ما در دوره مدیریت علمی زندان‌هاست اما با وجود همه تلاش‌ها همچنان توقع ما در بخش اشتغال کارگاهی ندامتگاه زنان برآورده نشده است.

رئیس سازمان زندان‌ها تأکید کرد؛ البته در ندامتگاه زنان شاهد اقدامات مثبت در حوزه زندانبانی، پیگیری پرونده‌های مددجویان از نظر قضائی و نیز امکانات رفاهی هستیم به نحوی که خوشبختانه نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت کیفری این ندامتگاه، در ماه‌های اخیر با استفاده از ارفاقات قانونی از زندان خارج شده‌اند. این برآورد نشان از عملکرد خوب مسئولین زندان در حوزه دادرسی قضائی دارد.

محمدی ادامه داد: با این حال انتظار من فعالیت جدی‌تر در حوزه اشتغال و توسعه آن و تحول‌آفرینی‌های برنامه‌ریزی شده در سال جاری است. توقع دارم در زندان‌ها بویژه در امر اشتغال به آمار دلخواه برسیم چراکه توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی در رویه اداره علمی زندان‌ها یکی از اولویت‌های ویژه خواهد بود.

وی با اشاره به نگاه خاص و جدی خیرین به دو ندامتگاه زنان و کانون اصلاح و تربیت تصریح کرد: در این حوزه با توجه به ابراز تمایل و اشتیاق خیرین باید از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم. امروز با توجه به وضع تسهیلات مناسب از سوی مجلس در بحث بودجه و عدم مالیات برای اشتغال در زندان‌ها، خیرین و کارآفرین دوچندان پای کار آمده‌اند. بنابراین در ندامتگاه زنان به عنوان یک الگو، با وجود این تسهیلات و برقرار دستمزدهای عادلانه، نباید مددجویی بیکار باشد.

مددکاران زندان‌ها بطور جدی به وضعیت مددجو و خانواده‌های‌شان را رسیدگی کنند

رئیس سازمان زندان‌ها در ادامه این بازدید که با حضور و سرکشی از اماکن مختلف پیگیری شد، به شکل مستقیم به گفتگو با مددجویان ساکن در اندرزگاه‌ها نشست. رسیدگی جدی مددکاران به چگونگی پرونده قضائی آنان بخصوص سرکشی از خانواده و فرزندان آنان که در بیرون از زندان به سر می‌برند، مورد تأکید غلامعلی محمدی قرار گرفت.

محمدی در این رابطه و پس از گفتگو با برخی مددجویان درگیر مشکلات قضائی و مشاوره به آنان گفت: نظر ما همواره بر رأفت اسلامی و قضائی است اما بالاخره باید نظر شکات پرونده را هم جلب کرد. هرچند بازهم مددکاران ما وظیفه دارند که به وضعیت خانواده شما نیز در بیرون از زندان به جد رسیدگی کنند.

در سرکشی و بازدید رئیس سازمان زندان‌ها از ندامتگاه زنان استان تهران، بخش‌های مختلف این زندان ازجمله فضای اسکان و خوابگاهی، قرنطینه مددجویان، کارگاه‌های اشتغال، واحد بهداشت و درمان، سالن‌های آمفی‌تئاتر و دارالقرآن، تعبیه امکانات جدید بویژه دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن و همچنین آشپزخانه و کیفیت غذایی آن مورد سرکشی و بازرسی قرار گرفت.

گفتنی است یکی از مشکلات سالیان اخیر ندامتگاه زنان استان تهران، تأمین آب آشامیدنی این مرکز بود که وعده حل این معضل در اولین بازدید محمدی بعنوان رئیس سازمان زندان‌ها داده شد که بلافاصله تجهیزات آن نیز فراهم و دستگاه‌های آب‌شیرین این ندامتگاه مورد بهره‌برداری و استفاده مددجویان قرار گرفت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.