تحولات لبنان و فلسطین

حجت‌الاسلام سرلک گفت: گمان می‌کردم قاتلان اهل‌بیت(ع) بر اساس تعبیر «قَتَلة الأیدی و الألسن» فقط ۲ گروه‌اند. اول کسانی که دست به شمشیر می‌برند و دوم افرادی که اهل بیت(ع) را با زبان، ترور شخصیت می‌کنند. گروه سوم، قاتلان تصویری‌اند!

عضو شورای پروانه نمایش: سازندگان «عنکبوت مقدس» قاتلان تصویری اهل‌بیت(ع) هستند

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام علی سرلک، عضو شورای پروانه نمایش آثار سینمایی در خصوص فیلم سینمای «عنکبوت مقدس» اظهار داشت: قبلاً گمان می‌کردم قاتلان اهل‌بیت(ع) بر اساس تعبیر «قَتَلة الأیدی و الألسن» فقط دو گروه‌اند. اول کسانی که دست به شمشیر می‌برند و دوم افرادی که با زبانشان، اهل بیت(ع) را ترور شخصیت می‌کنند، اما حالا گروه سوم قاتلان هم از راه رسیده‌اند؛ قاتلان تصویری! دنیا آوردگاه این زد و خورد است و این هر سه گروه در بیت عنکبوت به سر می‌برند و چه خانه سستی دارند.

«عنکبوت مقدس» یک پازل از پروژه صهیونیستی برای اسلام‌ستیزی است

وی با اشاره به اینکه پروپاگاندا و فضای تبلیغات روانی حول فیلم «عنکبوت مقدس» که در برابر اسلام به راه افتاده، یک پروژه صهیونیستی حساب شده است که پیش از این هم بوده، گفت: این پروژه حساب شده با استفاده از ظرفیت‌هایی مانند جشنواره‌های سینمایی، رویدادهای فرهنگی و ... جنگ روانی بزرگ به راه می‌اندازند تا القای اسلام‌ستیزی کنند و نماد و منابع دینی را دچار آسیب سازند.

سرلک گفت: فیلم «عنکبوت مقدس» براساس یک داستان واقعی ساخته شده است، اما داستان‌پردازی و سبک پرداخت آن، تردیدی نمی‌گذارد که به دنبال اجرای یک پازل برای آسیب است. عنوان این فیلم، لوکیشن و نماهای گوناگون آن از حرم امام رضا(ع) و پوستر آن همگی بیانگر این هدف است. 

این کارشناس دینی با اشاره به اینکه این موضوع از نگاه افرادی که نگاه دینی هم ندارند، پذیرفته نیست، تصریح کرد: این جریان بنا دارد همان پروژه را جلو ببرد و قطعه‌ای از آن پازل است. این یک مواجهه و برخورد تمدنی است.

در برابر این پروژه دشمن، باید آثار اثباتی تولید کنیم

وی در پاسخ به این سوال که سالیان سال است فیلم‌ها و آثار مختلف در جشنواره‌های بین‌المللی به سیاه‌نمایی ایران و اسلام‌ستیزی می‌پردازند، برای مقابله و اعتراض چه باید کرد، گفت: بهترین اقدام، کار اثباتی است. باید فیلم‌ها، رمان‌ها و آثار اثباتی و تبیین دقیق‌تر و دلپذیرتری تولید کنیم که در این صورت آثار تخریبی این آثار کمتر خواهد شد. اصل کار این است که باید فضا را به سمت تولید آثار اثباتی و محتوای مفید و موثر ببریم.

سرلک گفت: اگر چند سریال درباره امام رضا(ع)، اصحاب ایشان، سیره و حیات رضوی تولید کنیم که یک مورد در این زمینه داشته‌ایم، اما آنچنان قوی نبود بلکه یک شروع بود. باید آثار بسیاری داشته باشیم تا مانع آثار تخریبی این کارها شود.

هنرمندان بنا به اصل آزاداندیشی، موضع‌گیری کنند

این عضو شورای پروانه نمایش آثار سینمایی گفت: در گام بعدی جامعه هنری باید باید اولین و مهم‌ترین واکنش را نسبت به این آثار داشته باشند. حتی کسانی که تعلق خاطری به مباحث دینی ندارند، از روی بُعد آزاداندیشی باید واکنش دهند؛ زیرا توهین به مقدسان هر آئین و دینی قبیح است و نیاز نیست تعلقی به آن دین داشته باشند. بنابراین باید هنرمندان به صورت فوری نسبت به این اقدام واکنش نشان دهند.

وی افزود: در گام بعدی دستگاه دیپلماسی ما در این زمینه‌ها باید فعال شود و دیپلماسی فرهنگی باید جدی گرفته شود. صحن سازمان ملل صرفاً محلی برای بیان مواضع سیاسی و حکومتی نیست. می‌توان این مسائل را هم مطرح و اعتراض کرد. باید اعتراض رسمی به مجموعه‌های دست‌اندرکار این فیلم اعلام شود. باید در بالاترین مجامع بین‌المللی صدای اعتراضمان را بلند کنیم.

سرلک در پایان خاطرنشان کرد: مردم هم باید نسبت به این اتفاق سکوت نکنند و مانند همین روزها که در فضای مجازی مطالب مختلف از امام رضا(ع) دارند، سکوت نکنند که مجموع این اقدامات می‌تواند از آثار تخریبی این اقدامات کم کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.