تحولات منطقه

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
کد خبر: ۸۰۱۳۸۵

رئیس شورای سیاستگذاری نماز جمعه گفت: دستور کار ائمه جمعه کشور این است که برای اعتلای انقلابی و ایمانی منطقه خود عهد مشترک داشته باشند.

ائمه جمعه برای اعتلای کشور عهد مشترک می‌بندند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری درباره فعالیت های قرارگاه های فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه گفت: صحبت درباره این قرارگاه ها بسیار است ولی آنچه به صورت مختصر می توان بیان کرد، این است که ما قواعدی در نقشه مشترک داریم که ائمه جمعه این قواعد را استخراج کرده و به عنوان عهد مشترک خود برای اعتلای انقلابی و ایمانی منطقه خودشان قلمداد می کنند و این موضوع، دستور کار مشترک ائمه جمعه است.

وی افزود: آنچه که برای محور قرارگاهی نمازهای جمعه طراحی شده این است که جریان عمومی نمازهای جمعه با محوریت ائمه جمعه به عنوان یک شبکه سراسری بر اساس یک نقشه اقدام مشترک با استفاده از ظرفیت فرهیختگان منطقه خود به ویژه جوانان عازم میدان شوند و آنها را فراخوان کنند و به اتفاق آنها شهر و منطقه خود را موضوع مطالعات اساسی قرار دهند و از دل این بررسی ها و مشورت ها نقشه اقدام خود را مبتنی بر اساس آن قواعدی که در نقشه مشترک داریم استخراج کنند. 

ائمه جمعه برای اعتلای کشور عهد مشترک می‌بندند

امام جمعه تهران ادامه داد: امسال کار در یک مرتبه بالاتر و بهتری انجام شده است. البته امسال سال اول اقدام بوده و سال ۱۴۰۰ اقدام آزمایشی داشتیم و امسال با استقبال بسیار خوبی روبرو شده و بیش از ۹۰ درصد از برنامه ها در سامانه مربوطه وارد شده و به نظرم اتفاق مبارکی خواهد بود.

وی گفت: نتایج عملکرد این قرارگاه ها در متن نقشه مشترک آمده و متناسب با هدف گذاری های صورت گرفته، در قالب برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بعضی برنامه ها نیز در بلندمدت است که متناسب با شرایط و اقتضائات محلی است.

حاج علی اکبری درباره ضرورت بهره گیری از ابزار هنر برای اعتلای مفاهیم و آموزه های دینی به ویژه نماز جمعه گفت: جشنواره ملی عکس و شعر نماز جمعه یک فرصت بسیار ارزشمند را برای استعدادهای فوق العاده فراهم کرده تا همه مردم به اصلی ترین سرچشمه های زلال معنویت، دلداگی، عشق و جهاد گره بخورند و نماز جمعه یعنی همه این چیزها.

رئیس شورای سیاستگذاری نماز جمعه ادامه داد: ویژگی نماز جمعه این است که خدا آن را اینگونه ساخته که در آن، هم معنویت و قدسیت و ذکر الهی است و هم دل ها و اندیشه های مومنان به هم پیوند می خورد و دست های آنها به هم گره می خورد و ائمه جمعه و نمازگزاران به اتفاق هم می توانند تصمیم های بزرگ برای شرایط منطقه خود و آنچه که کشورشان به آن نیاز دارد، بگیرند.

وی اضافه کرد: نماز جمعه در این ۴۳ سال همیشه ثابت کرده که به لطف خدا توانسته در سخت ترین لحظه های کشور به فریاد برسد و در خدمت مردم باشد و آخرین جلوه های آن را در دوران شیوع ویروس کرونا دیدیم. چون زمانی که ماجرای کرونا پیش آمد غیر از این که برگزاری نماز جمعه محدود شد ولی نمازهای جمعه به پایگاه های مواسات و خدمت رسانی در شکل های متنوع تبدیل شد و چقدر خوب است که شعرا، عکاسان، فیلمسازان، گرافیست ها، هنرمندان سینما و تئاتر و همه کسانی که در عرصه های هنری فعالیت می کنند، خودشان را به این سرچشمه فیض برسانند تا هم خودشان بهره مند شوند و هم رسالت الهی خودشان را به خاطر استعدادی که خدا به آنها و به ویژه جوانان سرشار از استعداد و توان داده، در خدمت این آرمان های بزرگ بیاورند.

به گفته وی نخستین جشنواره ملی عکس و شعر نماز جمعه به همت ستاد نماز جمعه تهران با مشارکت مرکز سرود صدا و سیما دیروز (هشتم خرداد) به کار خود پایان داد و با معرفی هیات داوران از صاحبان آثار برتر از میان هزار و ۲۰۰ عکس و ۳۳۰ شعر با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شد.

انتهای پیام/

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.