تحولات منطقه

در این هفته، بازار ارز و سکه تقریبا روندی باثباتی را طی کرد و بازار سرمایه روندی نزولی داشت.

سهامداران بورس همچنان منتظر بمانند/ سکه گرفتار حباب قیمتی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در این گزارش به بررسی وضعیت بازارهای مالی(ارز، بورس، طلا و سکه) از بیست و هشتم خرداد تا دوم تیر و پیش بینی روند این بازارها طی روزهای آینده پرداخته ایم.

جدول زیر وضعیت روزانه دلار، یورو، سکه تمام، نیم سکه، ربع سکه، اونس جهانی و طلای ۱۸ عیار در آخرین هفته خرداد را نشان می‌دهد.

بازارهای مالی

نرخ دلار آمریکا در این هفته روندی باثبات را داشت و در محدوده ۲۷ هزار و ۷۰۰ تومان بود. نرخ یورو نیز وضعیت مشابهی را تجربه کرد و روندی تقریبا باثبات داشت.

بازارهای مالی

مهدی میرزایی گفت: وضعیت کاهش دلار ناشی از افزایش شدید آن طی هفته قبل بود که روند فزاینده‌ای در پیش گرفت و طی هفته اخیر، تا حدودی اصلاح کاهشی کرد. در این میان برخی اقدامات بانک مرکزی در مدیریت بازار هم موثر واقع شد و نرخ ارز را به کانال کمتر از ۳۰ هزار تومان هدایت کرد. با این حال باید منتظر ماند و دید که در میان مدت و بلندمدت، چه روندی در انتظار نرخ ارز و طلا خواهد بود.

شاخص کل بورس در این هفته حدود ۲.۶۷ درصد افت را تجربه کرد و از تراز یک میلیون و ۵۴۷ هزار واحد به تراز یک میلیون و ۵۳۳  هزار واحد رسید. کاهش نرخ کامودیتی‌ها در مبادلات جهانی، اعلام اثرات منفی قطعی برق بر روند فعالیت‌های تولیدی شرکت‌ها و شایعاتی در خصوص افزایش نرخ بهره بین بانکی، از جمله دلایل کاهش شاخص‌ها بودند. 

بازارهای مالی

محمد خبری‌زاد، کارشناس بازار سرمایه گفت: فعلا بازار حالت خنثی دارد و نیازمند یک محرک قوی است. این محرک فعلا خود را در بازار نشان نداده و سرمایه‌گذاران همچنان باید منتظر بمانند.

در هفته آینده دو اتفاق مهم داریم که ممکن است نقش محرک را برای بازار ایفا کنند. یکی بحث گزارش ماهانه خرداد است که با توجه به افزایش نرخ دلار به نظر گزارشات خوب باشند و مورد بعد روند افزایشی نرخ دلار نیمایی است که هر دو مورد می‌توانند نقش محرک را برای بازار داشته باشند.

به گفته وی اگر اتفاق خاصی رخ ندهد فعلا بازار را نمی‌توان مثبت پیش‌بینی کرد و در بهترین حالت شاخص کل خنثی خواهد بود، البته شاید شاخص هم‌وزن نیز از شاخص کل بازدهی کمتری داشته باشد. با توجه به شرایط نرخ‌های جهانی از شرکت‌های وابسته به این نرخ‌ها نیز خیلی انتظار رشد وجود ندارد. همچنین با توجه به روند بازار، نمی‌توان صنعت خاصی را به عنوان صنعت پیشتاز در هفته پیش رو نام برد و احتمالا حجم معاملات نیز مانند هفته قبل پایین باشد.

در هفته‌ای که گذشت، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱.۹۶ درصد افزایش به قیمت ۱۵ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و طرح قدیم هم بدون تغییر به نرخ ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید.  

بازارهای مالی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.