تحولات لبنان و فلسطین

کارنامه اعلام نتایج اولیه متقاضیان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورشر از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

به گزارش قدس آنلاین، عده ای در پویشی از عدم اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش گله مندو خواستار اعلام نتایج بودند.

این کاربران در پویش خود آوردند: « در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی ۱۴۰۱، افزون بر ۵۰۰ هزار نفر دواطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش که مورخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار شد، شرکت کردند و منتظر اعلام نتایج هستند.
و از سوی دیگر اخبار ضد و نقیض و بدقولی‌هایی از سوی سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش جهت اعلام زمان نتایج آزمون به گوش می‌رسد که باعث بلاتکیلفی داوطلبان شده است و الان بیشتر از ۴۵ روز از زمان آزمون گذشته است اما هنوز زمان اعلام نتایج مشخص نشده است.
این در صورتی است که کنکور ارشد حدود دو هفته پس از آموزش استخدامی برگزار و نتایج آن نیز بلافاصله اعلام شد.
داوطلبان خواستار هر چه زودتر اعلام شدن نتایج هستند چرا که قبول‌شدگان نمی‌خواهند زمان مصاحبه و دوره آموزشی را به صورت فشرده بگذرانند.»

اما دلیل عدم انتشار نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش از سوی سازمان سنجش آموزش کشور چه بود؟

علی رضا کریمیان مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد که نتایج اولیه  آزمون  استخدامی آموزش و پرورش از ابتدای خردادماه در این سازمان آماده است اما به دلیل اینکه به استناد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بر اساس مندرجات صفحه ۵ دفترچه راهنمای ثبت نام نهمین دوره آزمون استخدامی و به تبع آن آزمون استخدامی اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش، مقرر شده که به ازای تاهل و نیز هر فرزند ۲ درصد و مجموعا حداکثر تا  ۱۰ درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه شود و از طرفی اختصاص این امتیاز مشروط به آن شده که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای دو و نیم درصد نباشد و با توجه به اینکه تا کنون چگونگی احتساب این امتیازات و نرخ باروری شهرستان‌ها به سازمان سنجش اعلام نشده، این سازمان امکان انتشار اسامی را نداشته است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان سنجش آموزش کشور طی یک ماه گذشته مکاتبات و مذاکراتی با  سازمان اداری و استخدامی و وزارت آموزش و پرورش داشته است، گفت: با پیگیری‌های بعمل آمده اخیرا سازمان ثبت احوال کشور نرخ باروری شهرستان‌ها را برای سازمان اداری و استخدامی ارسال کرده است، به محض  تایید  این  گزارش از طرف سازمان اداری و استخدامی و ارسال رسمی آن به سازمان سنجش، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش نهایی و منتشر می‌شود.

گویا سازمان ثبت احوال کشور نرخ باروری شهرستان‌ها را برای سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال و این گزارش تایید شده است، چرا که دقایقی قبل سازمان سنجش آموزش کشور نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش را اعلام کرد.

سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: « به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در نهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور ( آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش به تاریخ های برگزاری ۱۴۰۱/۰۲/۱۵ و ۱۶ ) می‌رساند که کارنامه اعلام نتایج اولیه متقاضیان رشته های شغلی مربوط به وزارت مذکور از روز جمعه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۳  در درگاه اطلاع رسانی سازمان ‌سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org  قرار خواهد گرفت. لذا متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون مزبور، درصورتی که براساس نتیجه مندرج در کارنامه آزمون جزء معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت برای شرکت در مرحله بررسی اسناد و مدارک خود اظهاری و مصاحبه استخدامی وزارت آموزش و پرورش می‌باشند، موظفند برای اقدامات بعدی، در تاریخ چهارم تیرماه ۱۴۰۱ ( ۱۴۰۱/۰۴/۰۴ ) به آدرس درگاه اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان ها به شرح جدول ذیل این اطلاعیه مراجعه و براساس توضیحات و زمان بندی‌های مندرج در اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش مربوطه، از زمان و مکان دقیق مصاحبه استخدامی خود اطلاع یافته و اقدام لازم بعمل آورند. 

لازم به ذکراست مصاحبه استخدامی از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ آغاز و حداکثر تا روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ طبق زمان بندی‌ اعلام شده از سوی اداره کل آموزش وپرورش استان مربوطه (استان شغل محل مورد تقاضا) پایان خواهد یافت.  

 یادآوری های مهم:

 ۱) براساس نامه شماره ۲۱۳۹۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای اجرای ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب مجلس شورای اسلامی مورخ ۹۹/۱۲/۲۶ (موضوع بند ۳ در بخش «ج» سایر امتیازات قانونی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام) امتیاز تخصیص یافته منحصراً در شهرستانهایی که نرخ باروری در آنها ۲/۵ و کمتر باشد بابت تاهل به داوطلبان مرد تعلق می گیرد.

۲) داوطلبان معرفی شده در مرحله بررسی مدارک که متقاضی استفاده از سهمیه بومی از محل بند مربوط به احراز سابقه ده سال سکونت می‌باشند، برای تأیید اطلاعات خوداظهاری مبنی بر بومی شهرستانی، الزامی است فرم استشهاد محلی ( فرم شماره ۱ مندرج در ذیل این اطلاعیه) می باشد را تکمیل نموده و پس از تأیید مرجع مربوطه در زمان مراجعه به اداره کل آموزش و پرورش مربوطه جهت بررسی مدارک، به همراه داشته باشند. درصورت عدم ارائه مدارک بومی شهرستانی، امتیاز بومی از نمره مکتسبه کسر خواهد شد و وضعیت داوطلب براساس نمره مکتسبه جدید در رقابت با سایر متقاضیان ملاک عمل قرار خواهد گرفت.

۳) عدم مراجعه متقاضی در مهلت اعلام شده براساس اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه، برای شرکت در مرحله بررسی مدارک و مستندات و یا انجام مصاحبه استخدامی، به منزله انصراف داوطلب از سایر مراحل استخدام تلقی می‌شود.

۴) در صورت تایید مدارک و مستندات داوطلبان، از افراد واجد شرایط، مصاحبه استخدامی بعمل خواهد آمد. ضمناً پس از شرکت در مرحله مصاحبه استخدامی، افراد پذیرفته شده به ترتیب نمرات مکتسبه در هر یک از سهمیه های استخدامی و به ترتیب نمرات فضلی برای انجام سایر مراحل استخدامی به اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه معرفی خواهند شد. 

۵) متقاضیان درصورت داشتن هرگونه ابهام و سوال در خصوص نمرات مکتسبه و نتایج اولیه آزمون، می توانند نسبت به ثبت درخواست خود حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ در سیستم پاسخگویی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی https://request.sanjesh.org اقدام نمایند. لذا تاکید می گردد از مراجعه حضوری به وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش استان ها و سازمان سنجش آموزش کشور خودداری شود. 

۶) انجام مصاحبه استخدامی، صرفاً در مهلت تعیین شده مندرج در این اطلاعیه امکان پذیر می‌باشد. انجام مصاحبه مجدد و یا تمدید مهلت اعلام شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان ها، تحت هر شرایطی امکان پذیر نخواهد بود.  

۷) مدارک مورد نیاز در زمان بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری داوطلبان وفق تقاضانامه در زمان ثبت نام به شرح زیر می باشد:

- تکمیل فرم اعلام آمادگی برای بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری و انجام مصاحبه استخدامی؛ (فرم شماره ۲ مندرج در ذیل اطلاعیه)

- اصل و تصویر مدارک سجلی و هویتی داوطلب (کارت ملی/ شناسنامه و شناسنامه فرزندان)؛ 

- اصل و تصویر مدارک تحصیلی (گواهینامه موقت یا دانشنامه)؛

- اصل و تصویر مدارک مربوط به فرم استشهاد محل سکونت (برای داوطلبان بومی متقاضی از محل بند مربوط به احراز سابقه ده سال سکونت)؛ 

- اصل و تصویر مدارک مربوط به استفاده از سهمیه ۵ درصد ایثارگران؛ 

- اصل و تصویر کارت پایان خدمت و معافیت دائم برای آقایان (دانش آموختگان برتر مشمول تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی بنیاد ملی نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تأیید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نموده اند، می بایست گواهی پایان دوره آموزشی و شروع پروژه تحقیقاتی خود را ارائه نمایند.)»

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.