به گزارش قدس آنلاین و به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، هزاران کشاورز در هلند کار خود را در معرض تهدید قوانین سختگیرانه زیست محیطی می بینند. کشاورزان عصبانی هلندی در اقدامی اعتراضی به این سیاست ها از تراکتور برای جلوگیری از تحویل به سوپرمارکت ها استفاده کرده و دسترسی به بنادر را مسدود کردند.
به این ترتیب باز هم اعتراضات کشاورزان در هلند باعث ایجاد محدودیت شده و این قشر به منظور جلوگیری از مقررات زیست محیطی برنامه ریزی شده، مراکز توزیع سوپرمارکت ها را مسدود کردهاند.
معترضان با تراکتور و بسته های یونجه راه های دسترسی را در چند نقطه کشور مسدود کردند. انجمن مرکزی تجارت مواد غذایی این محاصره را غیرقابل قبول خوانده و نسبت به تنگناهای عرضه در مغازه ها هشدار داد.
برخی از بنادر نیز توسط ماهیگیرانی که از کشاورزان حمایت می کنند مسدود شد. در نتیجه، به گفته مالکان کشتی، تقریبا کشتیهای تمام جزایر دریای وادن در شمال این کشور از خروجباز ماندند. شرکت های حمل و نقل به مسافران در مورد تاخیرهای طولانی هشدار دادند. کشاورزان اقداماتی را اعلام کرده و خواستار فلج کردن کل کشور شده بودند.
فرودگاه ها نیز خود را برای محاصره آماده می کنند. ابتدا در فرودگاه ها شرایط آرام و خلوت بود. همچنین ترافیک در اکثر جاده ها عادی بود. اما وقتی تظاهرکنندگان اعلام کردند که می خواهند دسترسی به فرودگاه بین المللی اسخیپول در نزدیکی آمستردام را مسدود کنند، پلیس اعلام کرد که در این صورت مداخله می کند.
به این ترتیبب قدامات هماهنگ کشاورزان در اعتراض به سیاستهای زیست محیطی مقامات هلند در شامگاه دوشنبه، قفسههای سوپرمارکتها و فروشگاههای این کشور را از مواد غذایی خالی کرد.
به نوشته وبگاه «ریانووستی»، تعداد زیادی از کشاورزان سوار بر تراکتورهای خود انبارهای مواد غذایی متعلق به شرکتهای بزرگ زنجیرهای را در شهرهای آلمر، آلکمار، بردا، بیلن، دونتر، زووله، نایمگن و چندین شهر دیگر مسدود کردند.
در چند هفته گذشته، کشاورزان هلندی بارها به شدت به الزامات کاهش انتشار نیتروژن برای تحقق اهداف زیست محیطی دولت اعتراض کردند . به عنوان مثال، کشاورزان از یک تراکتور برای شکستن موانع پلیس در مقابل خانه وزیر محیط زیست استفاده کردند و یک مخزن کود مایع را در آنجا خالی کردند.
هلند یکی از بزرگترین صادرکنندگان محصولات کشاورزی در جهان است. در سال ۲۰۲۱، محصولاتی به ارزش حدود ۱۰۵ میلیارد یورو از این کشور صادر شد. برای چندین دهه، این کشور استانداردهای آلودگی اروپا را رعایت نکرده بود. با این حال، دادگاه عالی این کشور در سال ۲۰۱۹ حکم داد که دیگر نباید از استانداردهای نیتروژن تجاوز کرد.
بر اساس ارزیابی دولت به ویژه دامداری مسئول مشکل افزایش نیتروژن است. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده قرار است انتشار گازهای گلخانهای در مناطق طبیعی بیش از ۷۰ درصد کاهش یابد. بر اساس برآوردهای دولت، این امر منجر به از بین رفتن حدود ۳۰ درصد از دامداری ها خواهد شد.
نظر شما