به گزارش قدس آنلاین، محمود عباسزاده امروز در مراسم افتتاحیه فعالیتهای تابستانی دانش آموزان اظهار کرد: فعالیتهای تابستانه، برای کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: منظور از اوقات فراغت برای دانش آموزان یادگیری و آموزشی است که براین اساس از کتابهای درسی فاصله گرفته شود و به سمت مهارت آموزی پیش رویم.
رییس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش شهر تهران خاطرنشان کرد: هر کدام از دانش آموزان در چند رشته استعداد دارند و آموزش و پرورش درصدد است که این استعدادها را کشف کنند.
عباسزاده با تاکید براینکه هر دانش آموز حداقل باید یک مهارت بیاموزد، ادامه داد: هرکس با توجه به توان خود باید برای آموزش یک مهارت پیش رود و به در رشته خاصی مسلط شود.
وی یادآور شد: کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از مکانهای کمک کننده برای مهارت آموزی دانش آموزان است، این مهارتها باعث افزایش آرامش و هوش هیجانی دانش آموزان میشود.
رییس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: والدین باید دانش آموزان را به سمت آموزش یک مهارت خاص سوق دهند، شاید یکی استعداد داشته باشد و مسیر را تا انتها پیش گیرد.
عباسزاده خاطرنشان کرد: بستر برای انجام فعالیتهای هنری و مهارتآموزی دانشآموزان باید مهیا باشد، در این راستا مساجد، کانونها و فرهنگسرا مکانهای مناسبی برای فراگیری مهارت و آداب اجتماعی هستند.
تصویری روشن از مشاغل هنری به دانش آموزان ارائه شود
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگی هنری و فضاهای تربیتی وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: تصویری دقیق و روشن از مشاغل هنری به دانش آموزان ارائه شود چرا که اقتصاد آینده بر پایه صنایع فرهنگی است.
فرهاد قاسمپور اظهار کرد: آموزش و پرورش برنامه های متنوعی طراحی کرده است که به صورت استانی در استان تهران هم آغاز می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه دو سال درگیر کرونا بودیم و دانش آموزان فعالیتهای حضوری این چنینی کمتری داشتند، تابستان امسال برنامههای متنوعی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگی هنری و فضاهای تربیتی وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: برنامه های تابستانه، شاد و نمایش یکی از برنامههای مهم در این عرصه است که با رویکرد آموزشی انجام می شود. همچنین برنامه هفت در هفت با محور فعالیتهای همگانی برگزار می شود.
قاسمپور عنوان کرد: همه اتفاقات و برنامهریزی ها برای مهارت آموزی دانش آموزان به درستی میسر نمیشود مگر اینکه اولیا در این راه همراه ما باشند.
وی ادامه داد: اکنون در حوزه فعالیتهای فرهنگی هنری افق روشن و تصویر واضحی از آینده شغلی فعالیتهای هنری به دانش آموزان ارائه نشده است، فرزندان از همان کلاس اول تصویر روشنی از پزشکی، وکالت و سایر رشتهها دارند اما در این راستا نسبت به رشتههای هنری غفلت شده است.
وی ادامه داد: اولیا به فعالیت های هنری دانش آموزان توجه کنند چرا که اقتصاد آینده ایران برمبنای نفت نیست بلکه بر پایه صنایع فرهنگی است که این دانش آموزان میتوانند در این عرصه موفق باشند.همچنین اینکه دانش آموزان در انتخاب رشته از فعالیت و رشتههای فرهنگی غفلت نکنند.
منبع: ایرنا
نظر شما