تحولات منطقه

در حادثه فرو ریختن یک ساختمان در حال ساخت در شهر جدید گلبهار2 نفرکشته و5 نفرمجروح شدند.<BR>

2 کشته بخاطر فرو ریختن یک ساختمان در حال ساخت در شهر جدید گلبهار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، در این حادثه یک ساختمان پنج طبقه ریزش کرد که به دلیل شدت حادثه ماموران آتش‌نشانی مشهد و چناران به محل حادثه اعزام شده‌اند.
دکتر رضا وفایی نژاد، رییس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، درباره ریزش آوار ساختمان 5 طبقه شهر جدید گلبهار به ایسنا گفت: امدادگران پس از دریافت وقوع این حادثه در گلبهار، به منطقه اعزام شدند و در دقایق ابتدایی پنج تن از مصدومان این حادثه را به بیمارستان منتقل کردند.
وی افزود: متاسفانه دو کارگر که مشغول استراحت بودند در زیرآوار گرفتار شده که در ساعت 20:15 شب پنجشنبه جسد یکی از آنان از زیر آوار بیرون کشیده شد.
به گفته وفایی‌نژاد، در ساعت 3 بامداد نیز امدادگران و آتش‌نشانان، جسد یکی دیگر از کارگران محبوس شده در زیر خاک را بیرون کشیدند.
 

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha