تحولات منطقه

۲۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۸۰۹۳۶۷

رئیس کل نظام پزشکی گفت: سال گذشته ۷۵۰۰ پرونده قصور پزشکی تشکیل شده و هیئت انتظامی سازمان نظام پزشکی، ۸۲ درصد به نفع مردم رای داده است.

۷۵۰۰ پرونده قصور پزشکی در سال گذشته تشکیل شد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمد رئیس‌زاده ظهر امروز (۲۶ تیرماه) در نشست خبری با خبرنگاران استان زنجان که در سالن جلسات انجمن خیریه مهرانه برگزار شد، با بیان اینکه در دو سال کرونا میزان پرونده‌های تشکیل شده در نظام پزشکی کاهش پیدا کرد، اظهار کرد: سال گذشته ۷۵۰۰ پرونده پزشکی تشکیل شده و برای ۸۲ درصد موارد هیئت انتظامی سازمان نظام پزشکی به نفع بیمار رای دادند که این امر نشان‌دهنده این است که سازمان نظام پزشکی و اعضای هیئت انتظامی مدافع جدی و سرسخت مردم هستند.

وی با بیان اینکه میزان قصور پزشکی در ایران نسبت به دنیا پایین‌تر است، افزود: در رشته‌های زنان و زایمان، دندانپزشکی و پزشک عمومی، معمولاً به دلیل حساسیت و دشواری کار، میزان شکایت مردم بیشتر است.

این مسئول با بیان اینکه نداشتن برداشت حقیقی و واقعی برخی از مسئولان کشور و رسانه‌ها از جامعه پزشکی است، تصریح کرد: واقعیت موجود در جامعه پزشکی به لحاظ دستاوردها، پیشرفت‌ها، نقایص، خطاها و مشکلات درک و برداشت درستی در حوزه برخی از مسئولان و رسانه‌ها وجود ندارد و مطالبی که برجسته شده و به افکار عمومی رسانده می‌شود با واقعیت‌های موجود جامعه پزشکی متفاوت است.

رئیس کل نظام پزشکی با بیان اینکه هرسال به نسبت رشدی که در هزینه‌های مصرفی، تجهیزات و غیره با کاهش میزان تعرفه‌ پزشکان مواجه هستیم، گفت: در خصوص تبعیض و نابرابری تلاش می‌کنیم در حوزه جامعه پزشکی عدالت بین‌رشته‌ای برقرار شود و در تلاش هستیم بی‌عدالتی‌ها و نابرابری‌ها در این صنف کاهش پیدا کند.

رئیس‌زاوه با بیان اینکه مالیات پزشکان، اظهارنظر به آمار رئیس‌ سازمان امور مالیاتی کشور ملاک است، اظهار کرد: طبق گفته رئیس‌ سازمان امور مالیاتی، فاصله بین اظهار و تشخیص در بین جامعه پزشکی کمترین (۲۰ درصد) است در حالی که در بعضی از صنوف ۸۰ درصد اختلاف وجود دارد.

وی با بیان اینکه میانیگن پرداخت مالیات به میانگین سایر صنوف ۴ برابر بوده و هیچکس عدد دقیقی از فرار مالیاتی پزشکان ندارد و اعدادی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود کاملا نادرست است، افزود: پزشکان جزو اقشاری هستند که بیشتر از هر قشری قابل پیگیری هستند زیرا در مراکز دولتی و خصوصی مشغول به کار هستند و تنها پزشکانی امکان دارد فرار مالیاتی داشته باشند که در مطب کارتخوان ندارند یا استفاده نمی‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه ۷۰ هزار و ۸۰۰ نفر از پزشکان پروانه مطب دارند که بالای ۶۰ درصد در مراکز دولتی یا خصوصی فعالیت می‌کنند، گفت: حال از ۳۳۰ هزار عضو جامعه پزشکی چند درصد ممکن است مطب داشته باشند، در هیچ‌جا فعالیت نداشته باشند و کارتخوان در مطب نداشته باشند تا فرار مالیاتی بکنند?

رئیس کل نظام پزشکی در رابطه با قرارداد با بیمه‌ها به خصوص در بخش دندانپزشکی، گفت: اگر بیمه‌ها به تعهدات خود عمل کرده و خوش حساب باشند و تعرفه‌ها را به قیمت واقعی نزدیک‌تر کنند، جامعه پزشکی مایل به قرداد با بیمه‌ها است.

رئیس‌زاده با بیان اینکه توزیع پزشکان در کشور متناسب نیست و تقریبا ۴۰ درصد متخصصان در ۵ کلان شهر ساکن هستند، گفت: الزامات ماندگاری همکاران در مناطق کمتر برخوردار فراهم نشده و باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.

وی در رابطه با کاهش تمایل پزشکان عمومی به برخی از رشته‌ها، افزود: تمایل به ورود همکاران پزشک عمومی به برخی از رشته‌ها اعم از جراحی عمومی، طب اورژانس، بیهوشی، اطفال و طب اورژانس کاهش پیدا کرده است که برای رفع آن تمهیداتی اندیشیده شده است.

این مسئول با بیان اینکه باید نظام ارجاع درست شود و مریض را حتما پزشک عمومی معاینه کرد و در صورت صلاحدید به پزشک متخصص و سپس به فوق تخصص ارجاع دهد، خاطرنشان کرد: در رشته‌های پزشکی که در استان زنجان کمبود وجود دارد باید بومی‌گزینی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.