رئیس کانون صرافان گفت: تعداد نمادهایی که در بازار متشکل ارزی معامله می‌شود رو به افزایش است، امروز نماد معاملاتی ریال- روبل بازگشایی شد، از هفته‌های آینده هم نماد ریال-لیر ترکیه، ریال-دینار عراق و ریال-درهم امارات معامله خواهد شد.

بازگشایی نمادهای ریال-دینار و ریال-درهم در آینده نزدیک

به  گزارش قدس آنلاین، کامران سلطانی‌زاده در پاسخ به این پرسش که چه میزان از معاملات ارز در بازار متشکل ارزی معامله می‌شود؟ اظهار کرد: آمار حجم معاملات را بانک مرکزی می‌داند، اما از هفته گذشته در سراسر کشور بیش از ۲۰۰ صرافی جدید وارد بازار متشکل ارزی و خرید و فروش به نرخ توافقی در این بازار شده‌اند.

وی با اشاره به بازگشایی نماد جفت‌ارز ریال-روبل، گفت:‌ مده متقاضیان بخش خدمات، دانشجویان و ایرانیان ساکن روسیه هستند، ‌متقاضیان می‌توانند ارز مورد نیاز خود را به نرخ توافقی از بازار متشکل تهیه کنند.

رئیس کانون صرافان ایران افزود: تعداد نمادهایی که در بازار متشکل ارزی معامله می‌شود رو به افزایش است. امروز نماد معاملاتی ریال- روبل روسیه هم بازگشایی شد. از هفته‌های آینده نماد ریال - لیر ترکیه و ریال - دینار عراق، همچنین ریال - درهم امارات هم معامله خواهد شد.

معامله دلار با نرخ توافقی از ۳۰۰۰۰ تومان تا ۳۰۷۰۰ تومان

سلطانی‌زاده در مورد نرخ دلار در بازار متشکل ارزی گفت: در حال حاضر ارز مسافری بین ۲۸ هزار و ۸۰۰ تا ۲۹ هزار تومان در بازار متشکل معامله می‌شود. همچنین ارز به نرخ توافقی بین ۳۰ هزار تومان تا ۳۰ هزار و ۷۰۰ تومان درحال معامله است.

نرخ برابری دلار و یورو به هم نزدیک شده است

رئیس کانون صرافان ایران‌ ابراز کرد: نرخ برابری دلار و یورو به هم نزدیک شده است. البته تأمین یورو کمی سخت‌تر است، در نتیجه قیمت آن نیز از دلار بیشتر است. در حال حاضر یورو مسافرتی بین ۲۹ هزار و ۱۰۰ تا ۲۹ هزار و ۲۰۰ تومان معامله می‌شود.

وی گفت: دلار در بازار غیر رسمی هم بین ۳۱ هزار و ۵۰۰ تا ۳۱ هزار و ۷۰۰ تومان معامله می‌شود.

سلطانی‌زاده این را هم گفت: با توجه به اینکه حجم معاملات در بازار متشکل ارزی و به نرخ توافقی در حال افزایش است، دلار بازار آزاد از کانال ۳۲ هزار تومان به ۳۱ هزار تومان وارد شده و مبادلات صرافی‌ها از بازار آزاد به سمت بازار متشکل سوق داده می‌شود.

سلطانی‌زاده همچنین ادامه داد: در شرایط تحریمی، صرافی‌های کشور نقش مهمی در انتقال ارز به کشور و رونق صادرات و واردات داشتند.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.