تحولات منطقه

۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
کد خبر: ۸۱۲۱۲۲

سرمربی تیم فوتبال رئال‌مادرید گفت: امسال شانس قهرمانی در ۶ رویداد را خواهیم داشت و می‌خواهیم برای فتح همه آنها بجنگیم.

می‌خواهیم هر ۶ جام موجود را کسب کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «کارلو آنچلوتی» در گفت‌وگو با سایت رسمی یوفا در خصوص دیدار سوپر جام اروپا که چهارشنبه هفته آینده بین رئال‌مادرید اسپانیا و فرانکفورت آلمان برگزار می‌شود، اظهار داشت: شرایط حریف از ما بهتر است چراکه آنها امشب در بوندسلیگا به میدان می‌روند و مسابقات رسمی خود را زودتر آغاز می کنند. با این حال برای فتح سوپرجام تلاش می کنیم و کاری به گذشته نداریم.

این مربی ایتالیایی با تمجید از شرایط فرانکفورت توضیح داد: قهرمانی این تیم در فصل گذشته لیگ اروپا یک دستاورد بزرگ بود چراکه در بین مدعیان نبودند اما انقدر خوب بودند که به موفقیت دست یافتند.

وی در مورد رئال نیز عنوان کرد: فتح لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته، باورهای ما را تقویت کرد و امسال شانس قهرمانی در ۶ رویداد را خواهیم داشت و می‌خواهیم برای فتح همه آنها بجنگیم.

آنچلوتی در خصوص موفقیت تیمش در فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، گفت: تمامی بازگشت‌هایی که داشتیم در ورزشگاه خودمان و به لطف هواداران بود. ما همیشه باور داریم و هرگز تسلیم نمی‌شویم. برابر تیم‌های قدرتمندی بازی کردیم. حالا آماده هستیم و این تیم در شرایط خوبی قرار دارد. حس خوشحالی و لذت پس از قهرمانی در لیگ قهرمانان به قدری زیاد است که حس می‌کنید نباید بگذارید کسی جای شما را بگیرد.

انتهای پیام

منبع:ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha