به گزارش قدس آنلاین از پلیس فتا، سرهنگ مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا بوشهر در این باره اظهارداشت: در این شرایط و با توجه به افزایش دانلود نوحه و کلیپهای مذهبی در ماه محرم توسط شهروندان، یکی از شیوههای شیادان سایبری، ارسال فایلها و اپلیکیشنهای مخرب در قالب نوحهها و کلیپهای محرم در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی است.
وی افزود: در برخی از سایتهای اینترنتی نیز هنگامی که فایل صوتی دانلود میشود، هم زمان برنامهای برای نصب بر روی سیستم کاربر ارسال میشود که لزوم هوشیاری شهروندان را میطلبد.
سرهنگ قاسمی دانلود نرم افزارها و ادعیههای مذهبی ویژه محرم را مناسبترین روش برای ارسال بدافزار دانست و گفت: با توجه به اینکه دانلود و دریافت فایلهای مذهبی، زیارت عاشورا، نرمافزارهای مرتبط در این ایام افزایش پیدا میکند، لذا پیشبینی میشود ارسال اینگونه بدافزارها در قالب فایلها در ایام محرم وجود دارد؛ بنابراین هموطنان باید دقت و حساسیت بیشتری در دانلود و نصب فایلهای مذهبی داشته باشند.
وی اضافه کرد: بسیاری از فایلهای آلوده به جاسوسافزارها و بدافزارها هنگام دانلود نرم افزارهای خاص توسط کاربر بدون اطلاع او بر روی سیستم نصب میشود.
نظر شما