به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز در سی وششمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش، اظهار کرد: در مدارس کلاس ابتداییها بیشتر از راهنماییها نماز میخوانند، راهنماییها بیشتر از دبیرستانیها و دبیرستانیها بیشتر از دانشگاهیها نماز میخوانند. ما تلاش کردهایم، برنامهریزی هم داشتهایم اما شکست خورده است. آنچه دانشآموز را تقویت میکند روانشناسی نیست بلکه برنامهریزی دقیق و تحول است.
حجت الاسلام قرائتی گفت: مدیران آموزش و پرورش ما چرا در مدارس و ادارات نماز جماعت نمیخوانند؟ آقای مدیر آموزش و پرورش شما که باید به مدارس سر بزنی چرا این را ساعت اذان نمیگذاری که هم بازدید کنی و هم با بچهها نماز بخوانی؟
وی با اشاره به خاطرهای در زمان دکتر مرندی، وزیر بهداشت سابق گفت: یک بیمارستان ساخته بودند و ایشان را بردند آن را افتتاح کند. دکتر مرندی به همراهان گفت نمازخانه بیمارستان را ندیدم. گروه مهندسین و هیئت امنا جزو برنامهشان نبود مسجد هم برای بیمارستان بسازند. گفتند این اتاق بالا باشد برای نمازخانه. ایشان گفت اینجا اتاق بیمارستان است نمازخانه نیست، این اتاق به درد نمازخانه نمی خورد. این مدیر خوب است که به نماز اهمیت میدهد. رهبر انقلاب گفتند مدیران باید غیرت داشته باشند و برای اهداف انقلاب و اسلام تلاش کنند.
وی ادامه داد: به نماز اهمیت نمیدهیم اما اگر گوجه گران میشود اعتراضها بلند میشود. خداوند هر اتفاق عجیبی که میافتد به انسان دستور میدهد نماز بخواند؛ زلزله، سیل، خورشیدگرفتگی میشود خدا میگوید نماز آیات بخوانید. تمام مسائل تربیتی در نماز است. اگر نماز اقامه شد و نماز در جامعه شکل خوبی گرفت و اهمیت پیدا کرد تمام مشکلات برطرف میشود.
این استاد پیشکسوت قرآنی ادامه داد: آموزش و پرورش ۶ مشکل دارد. نخست معلمان از نظر معیشتی مشکل دارند فضای آموزشی و سواد معلمان ما کم است. اینها را وزیران قبلی حل نکردهاند. اینها باید حل شود و کسی که رئیسجمهور است اگر انقلابی باشد میتواند اینها را حل کند. ما چقدر فضاهای خالی داریم که از آنها استفاده نمیشود، چقدر حسینیه داریم که خالی ماندهاند و فقط و فقط در ایام ماه محرم از آنها استفاده میشود. باید مهارت بچهها را هم افزایش دهیم؛ بگوییم هر کسی کار ابتکاری انجام داد نمره خاصی دارد. کشور ما جنوب و شمال آن دریاست اما جوانان ما در رودخانه میافتند و غرق میشوند. باید به بچهها شنا یاد بدهیم. ۲۶۸ داستان در قرآن است؛ این قصهها پر از حکمت است.
وی با توصیهای به مدیران آموزش و پرورش استانها ادامه داد: خودتان تا شبی یک آیه از قرآن نخواندهاید نخوابید. قرآن اهمیت دارد و در آن ،راه و روش زندگی هم وجود دارد؛ این را هم اهمیت بدهید.
وی ادامه داد: باید به سمت تربیت کردن درست رفت. باید دین و هویت بچهها را حفظ کنیم و این مستلزم مطالعه مستمر و ارتباط با اسلامشناسی است که بتواند به شبهات جوانان پاسخ دهد.
انتهای پیام/
نظر شما