به گزارش قدس آنلاین طرحهای که شامل کارخانه دانشبنیان تولید کورههای ریختهگری در تبریز و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه مراغه بود.
استاندار آذربایجان شرقی در مراسم رونمایی و افتتاح این طرحها، با اشاره با نامگذاری امسال تأکید کرد: مدیریت اجرایی استان از هر پشتیبانی و اقدام لازم تسهیل گری برای رشد شرکتهای دانشبنیان حمایت میکند.
عابدین خرّم لزوم عملیاتی شدن طرحهای پژوهشی نظری در مراکز دانشگاهی را یادآور شد و افزود: دانشگاهها و مراکز علمی باید در واحدهای تولیدی برای رفع نیازهای جامعه نقشآفرینی کنند تا عقبماندگی تاریخی کشورمان با بهرهگیری از فناوریهای نوین جبران شود.
وی بابیان اینکه پارک علم و فناوری استان باید مرکز هدایت بازیگران عرصه دانشبنیان باشد خاطرنشان کرد: برای پیشبرد اقتصاد دانشبنیان نیاز به هماهنگی و همراستایی مجموعه فعالان این عرصه است که پارک علم و فناوری استان این مسیر را با فراگیرترین چتر علمی خود هموار کند.
وی با اشاره به سرمایهگذاری ۵ هزارمیلیاردی بخش خصوصی در صنایع استان در یک سال گذشته تأکید کرد: شرکتهای دانشبنیان باید با حضور در صنایع بزرگ موتور پیشران اقتصاد کشور در حوزههای مختلف باشند.
استاندار آذربایجان شرقی ابراز امیدواری کرد: با تجمیع دانشمندان، شرکتهای دانشبنیان و بازیگران عرصه فناوری و دانشبنیان، راهاندازی کارخانه نوآوری، تقویت صندوقهای پژوهش و فناوری و توسعه صادرات محصولات دانشبنیان، تبریز به جایگاه اصلی خود در این عرصه برسد.
واعظی رئیس پارک علم و فناوری استان هم راهاندازی صندوقهای پژوهش و فناوری، افتتاح مرکز تعاملات فناوری ایران و چین، واگذاری اراضی به شرکتهای دانشبنیان و فناور و ایجاد مرکز نوآوری مراغه و ورزقان از مهمترین دستاوردهای این پارک در یک سال اخیر ذکر کرد و افزود: مراکز رشد چاراویماق، مرند و سراب و خانه خلاق هریس هم امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی اضافه کرد: در سایه تلاشها و اقدامات انجامشده، پارک علم و فناوری استان اخیراً از طرف شورای گسترش آموزش عالی بهعنوان پارک سطح یک و توسعهیافته ارزیابیشده است.
فلاح مشاور استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری و نوآوری هم از راهاندازی پردیسهای علم و فناوری سلامت و کشاورزی استان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: همه تلاشهای اکوسیستم فناوری استان این است که حوزه دانشبنیان محور توسعه استان و موتور محرکه صنایع باشد.
با حضور استاندار کارخانه دانشبنیان ساتکو تولیدکننده کورههای پیوستی و قالبگیری خود گیری ریخته به بهرهبرداری رسید.
همچنین با دستور استاندار آذربایجان شرقی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مراغه نیز بهصورت ویدئو کنفرانسی افتتاح شد.
برای راهاندازی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مراغه، تجهیز و تسهیلات به شرکتهای فناور تاکنون بیش از ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی هزینه شده و هماکنون ۳۴ واحد فناور و دانشبنیان در این مرکز مستقر هستند
در این آئین از تابلو فرمان هوشمند آسانسور و تجهیزات خدمات شهری، نسل جدید چراغهای LED کنترلپذیر، فلومتر توربینی، خوراکهای دامی هایتک، ربات انبارش، نسل جدید فشارسنج خون، کاور مهتابی ضد انفجار، فلومتر هوشمند تولیدشده توسط فناوران پارک علم و فناوری استان رونمایی شد.
نظر شما