تحولات منطقه

با کاهش محدودیت های کرونایی و بازگشایی دوباره اماکن عمومی، سالن های سینما باز هم میزبان مخاطبانی شدند که بعد از دو سال به سالن ها آمده و شور و نشاط را با حضور خود به ارمغان آوردند. اما در این بین سینماهای باغ کتاب در پی اختلاف با پیمانکار خاک می‌خورند.

بازگشایی سینماهای باغ کتاب در گروی رفع اختلاف با پیمانکار
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بعد از حدود دو سال تعطیلی مجموعه های مختلف فرهنگی از جمله سینماها، محدودیت های کرونایی فضاهای پر ازدحام عمومی همچون سینماها، با کاهش موارد مرگ و میر و واکسیناسیون سراسری برداشته شد و دوباره سینماها رونق گرفتند اما در این میان سر مجموعه سینمایی بزرگی همچون باغ کتاب به دلیل بروز اختلافات بی کلاه مانده است.

پردیس سینمایی باغ کتاب از بزرگ‌ترین پردیس‌های سینمایی کشور و جزئی از مجموعه باغ کتاب است. این پردیس دارای ۱۰ سالن نمایش مجهز با گنجایش ۱۳۰۰ نفر در مجموع را دارد که امکان پخش و اجرای چندین فیلم و تئاتر به‌طور هم‌زمان را نیز دارد و از مزیت‌های پردیس سینمایی باغ کتاب تهران می‌توان به سیستم صوت دالبی ساراند و تصویر دیجیتال مطابق با استانداردهای جهانی اشاره کرد و همین ویژگی های سینما ها سبب شد که روزانه سالن های سینمایی باغ کتاب میزبان هزاران نفر باشد، اما با شیوع بیماری کرونا و اعمال محدودیت های کرونایی، این سینماها نیز به مانند سایر مراکز تجمعی تعطیل شد.

تابستان تمام شد اما سینماها باز نشد!

عدم بازگشایی سینماهای پرمخاطب باغ کتاب آنهم در حالی که سالن‌های سینما و تئاتر در جذب مخاطب با یکدیگر رقابت داشتند موجب انتقاد اعضای شورای شهر نیز شد، بگونه ای که احمد علوی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دو مرتبه در صحن علنی شورای شهر به این تعطیلی اعتراض کرد و در گفت وگویی با ایسنا نیز در مورد این تعطیلی می گوید: در مورد سینماهای باغ کتاب از روز اولی که به شورا آمدیم این موضوع را به جد پیگیر هستیم اما گره ای از دوره قبلی مدیریت شهری، پیش آمده است چرا که سینماها در قالب پروژه مشارکتی ساخته شده بود و قرار بود در زمان مشخص، پیمانکار از این سینماها بهره برداری کند که متاسفانه با آغاز دوران کرونا و اعمال محدودیتها اشکالاتی در نحوه بهره برداری از سینماها ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در مورد مدت زمان بهره برداری سرمایه گذار به علت محدودیت های کرونایی و تعطیلی سینماها، اختلاف نظری میان سرمایه گذار، سازمان املاک و بازرسی شهرداری تهران پیش آمده است، ادامه می‌دهد: امید است شهرداری تهران این موضوع مهم را در دستور کار حل قرار دهد و من تاکنون چند مرتبه در این خصوص تذکر دادم و لازم است هرچه سریعتر این ۹ سینما در اختیار مردم قرار گیرد.

علوی می افزاید: تابستان در حال تمام شدن است و انتقاد ما به معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری این است که هنوز این مشکل حل نشده است.

سازمان فرهنگی و هنری باید سینماها را تعیین تکلیف کند...

محدودیت های کرونایی کم شده و مراکز تجمعی همچون سالن تئاتر و سینما میزبان تماشاچیان هستند؛ اما با این وجود همچنان درهای سینمای باغ کتاب بر روی مردم بسته است و تجهیزات آن خاک می‌خورد. با این حال علل عدم بازگشایی سینماهای باغ کتاب را از محمد مویدی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهردار تهران جویا شدیم که او در این مورد به ایسنا می گوید:" از آنجایی که در دوره مدیریت شهری گذشته توان پرداخت حدود پنج میلیارد تومان مطالبه پیمانکار ساخت سینماها وجود نداشته است، طی قراردادی که ابهامات متعددی به همراه داشته، بهره ‌برداری مجموعه سینماهای باغ کتاب به همان پیمانکار سازنده آن واگذار می شود و در دی ماه سال ۱۳۹۹ نیز قرارداد بهره برداری به اتمام رسید.

وی با بیان اینکه با وجود مشکلات و ابهامات در قرارداد و نحوه انعقاد آن و همچنین اختلافات متعدد میان سازمان املاک، شرکت نشر شهر و شرکت توسعه با بهره‌بردار که زمینه ورود سازمان بازرسی کل کشور را نیز در همان دوره مدیریت شهری فراهم می‌کند، نهایتا منجر به تعطیلی سینماهای باغ کتاب می شود، می افزاید: با آغاز دوره جدید مدیریت شهری پس از طی روند تغییرات مدیریتی، از آنجایی که یکی از تاکیدات شهردار تهران همواره تلاش برای حل مسایل و مشکلات گذشته و بهره‌برداری کامل از زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی موجود بوده است، از ابتدای سال طی جلسات متعددی با بهره‌بردار مسایل مطرح در قرارداد واکاوی و مطالبات وی بررسی و منتج به آن شده تا پیشنهاد شرکت جهت حل اختلاف و بازگشایی سینماها به سازمان بازرسی شهرداری تهران ارسال شود تا پس از تایید به پیمانکار ابلاغ شود.

مویدی ادامه می دهد: همچنین اخیرا با توجه به دستور شهردار تهران در خصوص واگذاری کامل مجموعه باغ به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، در راستای ایجاد مدیریت یکپارچه در آن مجموعه و ارتقای سطح کیفیت خدمات مجموعه سینماها در وضع موجود به همراه پیمانکار بهره بردار به آن سازمان واگذار می شود تا به صلاحدید و طبق برنامه های آتی پیش بینی شده ؛ آماده خدمات رسانی به شهروندان شود.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.