تحولات منطقه

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از آمادگی شرکت‌های هواپیمایی ایران برای انجام دادن هزار پرواز در اربعین امسال به شرط پذیرش فرودگاه‌های عراق خبر داد.

انجام یک هزار پرواز اربعین به شرط پذیرش فرودگاه‌های عراق
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمد محمدی بخش در خصوص آمادگی شرکت‌های هواپیمایی برای سفرهای اربعین، اظهار کرد: ۱۵ شرکت هواپیمایی برای پروازهای اربعین آمادگی دارند و در بازه زمانی ۱۵ تا پایان شهریور این پروازها انجام می‌شود.

وی افزود: پیش از این ۱۲۰ پرواز هفتگی به صورت منظم در مسیر عتبات داشتیم که اکنون این رقم به ۱۵۵ پرواز در هفته رسید. هزار پرواز از طرف ایران اعلام شده است و مسافران از ۲۰ فرودگاه کشور اعزام می‌شوند؛ اما مقصد در عراق فقط دو فرودگاه بغداد و نجف است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره نرخ بلیت‌های اربعین گفت: امسال شرایط متفاوتی داشتیم و نرخ مصوب بلیت پرواز اربعین، ۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده که از این قیمت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای فرودگاه عراق است و با رایزنی‌های صورت گرفته با ایرلاین‌ها نرخ مصوب ۶ میلیون تومانی توافق شد.

محمدی بخش با بیان اینکه ۱۰ هزار بلیت عرضه شده و به مردم فروخته شده است، گفت: ۱۵۵ پرواز از ابتدای دهه محرم تا کنون داشته‌ایم و این پروازها به تدریج افزایش می‌یابد و به علت اینکه این درخواست‌ها زیاد بوده است همه تقاضاها را نمی‌توانیم پوشش دهیم، تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم ظرفیت را دو برابر کرده‌ایم و تا کنون نیز هیچ تخلفی صورت نگرفته و نظارت‌ها به طور مداوم صورت گرفته است.

محمدی بخش همچنین درباره فروش دلاری بلیت هواپیما، گفت: چیزی به اسم فروش بلیت دلاری نداریم و واسطه‌های فروش بلیت و اتباع کشورها در این موضوع نقش داشتند و سه ایرلاین و چند دفتر مسافرتی نیز تاکنون برای فروش بلیت به صورت دلاری به دستگاه قضایی معرفی شده‌اند.

به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ۱۷۰ ناوگان فعال داریم که به طور متوسط ماهانه دو میلیون و ۸۰۰ هزار جابه‌جایی مسافر داخلی و خارجی داریم که این رقم نسبت به پارسال یک میلیون مسافر افزایش داشته است، در حوزه ترانزیت بار پیشتاز هستیم و همچنین در حوزه اطفای حریق بخش هوایی پیشتاز است که در حادثه طبس ۳۰ پرواز سورتی انجام شد.

محمدی بخش ادامه داد: در حوزه طراحی و ساخت تمامی بخش‌های هواپیما نیز کمبودی نداریم و با توجه به پیشرفت‌هایی که در حوزه هوا فضا داریم، ساخت هواپیما دور از انتظار نیست که با همکاری وزارت دفاع، وزارت صمت و شرکت‌های دانش بنیان و سایر دستگاه‌های زیر مجموعه این برنامه به زودی عملیاتی می‌شود.

محمدی بخش در پاسخ به جایگاه حوزه حمل بار توسط بخش هوایی نیز گفت: در حوزه باری تعداد ناوگان را به ۱۱ فروند رسانده‌ایم که تمامی آن‌ها پهن پیکر هستند که کالا را از ۵ قاره جابه‌جا می‌کنند. توانمندی بالایی داریم، اما با این وجود سهم خود را از بازار منطقه نگرفته‌ایم و باید در حوزه کارگو(باری) فعال‌تر باشیم و سهم ترانزیت هوایی را از بازار منطقه به دست بیاوریم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه ۹۰ فرودگاه و ۱۶۰ هواپیمای عملیاتی داریم که البته این اعداد توازنی ندارند و نباید به دنبال توسعه فرودگاه باشیم، بلکه باید به دنبال توسعه بخش ناوگان هوایی باشیم و در حوزه پروازهای ورزشی هم توانسته‌ایم گام‌های بسیار خوبی برداریم و تمامی ورزش‌های هوایی را در این حوزه ساماندهی کرده‌ایم.

محمدی بخش درباره اقدامات حوزه ایمنی و امنیت هوایی بیان کرد: تمامی گزارش‌ها، حوادث هوایی، سانحه‌ها و رویدادها به صورت مستقیم در سایت بارگذاری می‌شوند و بررسی علل حوادث هم به صورت شفاف در سایت بارگذاری می‌شود و متخصصان در حوزه ایمنی به هیچ عنوان از خطوط قرمز رد نمی‌شوند و تمامی خلبانان آموزش دیده‌اند و به مردم اعلام می‌کنیم تا هواپیما ۱۰۰ درصد ایمن نباشد اجازه پرواز نخواهیم داد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تیم سازمان جهانی هوانوردی و ایکائو در کشور حضور دارد و ما از تمام ظرفیت‌های قانونی ایکائو استفاده خواهیم کرد و این کارشناسان در حال تهیه گزارش هستند که به زودی اعلام می‌کنند و تا این لحظه وضعیت صنعت هوایی را مثبت ارزیابی کرده‌اند و در حوزه هلیکوپتری هم تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.