تحولات منطقه

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در جلسه ستاد اربعین این نهاد از برپایی سه موکب در مناطق شلمچه، چذابه و مهران خبر داد.

 موکب‌های اربعین وزارت دفاع در ٣ نقطه مرزی برپا می شوند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، امیر دریادار مهدی خواجه امیری معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد اربعین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه ستاد اربعین این نهاد درباره اقدامات وزارت دفاع برای خدمت رسانی به زائران اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خبر داد و گفت: مجموعه وزارت دفاع همانند ملت ایران، شیعیان و آزادگان جهان، عاشق و دلسوخته امام حسین (ع) است و همانند همه علاقه مندان و دوستداران آن حضرت در این مسیر مقدس برای خدمت‌گذاری در کنار دستگاه ها و نهاد های دولتی و مردم نهاد فعالیت خود را از مرداد ماه سال جاری شروع کرده است.

وی افزود: امسال وزارت دفاع بر اساس هماهنگی با ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور و در چارچوب ستاد هماهنگی اربعین حسینی ستاد کل، در سه منطقه شلمچه، چذابه و مهران اقدام به برپایی موکب هایی جهت خدمت رسانی مورد نیاز برای زائران امام حسین (ع)در ایام اربعین حسینی کرده است.

خواجه امیری اظهار داشت: این اقدامات با محوریت معاونت منابع انسانی وزارت دفاع وهمکاری بخش های دیگر این سازمان در حال انجام است . تامین بخشی از آب آشامیدنی، حمل ونقل و ایجاد سایه بان برای اقامت زوار در دستورکارقرارگرفته است.

وی ادامه داد: تسطیح بخشی از جاده مهران توسط معاونت مهندسی و شرکت راه سازی وزارت دفاع صورت گرفته و در حال تکمیل برخی از زیر ساخت ها جهت اسکان راحت زوار هستیم.

رئیس ستاد اربعین وزارت دفاع با اشاره به آمادگی کامل این نهاد برای کمک به برگزاری هر چه باشکوه تر پیاده روی اربعین خاطرنشان کرد: استقبال و اشتیاق کارکنان و خانواده های وزارت دفاع برای شرکت در پیاده روی اربعین امسال بیش از سالیان گذشته است و این وزارت تسهیلات لازم برای حضور پرشور در این حرکت بزرگ بین المللی را فراهم کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha