تحولات منطقه

شهردار تهران گفت: در حال حاضر سه گسل فعال در اطراف تهران وجود دارد و در برخی از محلات ما برای ارائه خدمت در کوچه‌های باریک با مشکلات بسیاری مواجه هستیم چه برسد به زمان وقوع حادثه. در حقیقت تحول در تهران امکانی را برای ما فراهم کرده که می‌تواند زمینه سرمایه گذاری‌ها و مشارکت‌ها را فراهم کند.

وجود سه گسل فعال در اطراف تهران/مشکل کوچه‌های باریک برخی محلات تهران برای ارائه خدمت
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا زاکانی در آئین امضای چهار تفاهم‌نامه تامین ۳۰ هزار واحد مسکونی در پایتخت، گفت: یکی از ویژگی‌هایی که در دوره جدید مدیریت شهری وجود دارد تحول است. انباشتگی مشکلات در شهر تهران آنقدر هست که اگر توجه از بعد تحول در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری شهر صورت نگیرد آنچه که به عنوان مشکلات وجود دارد روز به روز بیشتر و شرایط سخت‌تر می‌شود؛ لذا نیاز است شرایط جدیدی برای کلانشهر تهران ایجاد کنیم.

وی افزود: هنگامی که برای حل مشکلات بحث شد مقرر شد چشم اندازی برای تهران به عنوان الگوی جهان اسلام داشته باشیم که این موضوع در خود معانی مختلفی دارد. بسیاری از کلانشهرها و شهرها از ما جلوتر هستند؛ اما چشم اندازی که برای سال ۱۴۱۰ هدفگذاری و بحث شد که تا سال ۱۴۰۶ بتوانیم عمده آن را محقق کنیم نیاز به نوع جدیدی از مدیریت داشت که نهایتا مدیریت مشارکتی انتخاب شد و به جای فعال شدن "من‌"ها در کنار یکدیگر "ما" فعال شد و به ازای حضور همه در این تغییر پیشرفت حاصل می‌شود.

زاکانی تاکید کرد: سرمایه اجتماعی مجموعه مدیریت شهری باید افزایش پیدا کند و نقطه عزیمت آن را خدمت قرار دادیم تا به تبع آن مشارکت مردم جلب شود و با این مشارکت بر محور نخبگان و جلب همکاری دستگاه‌های اثرگذار شاهد تحقق پیشرفت باشیم. نقطه شروع کار هم در موضوعات "مبتلا به" مردم قرار دادیم. به شکلی که امروز شهرداری تهران ظرف یک سال گذشته در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی ۵۳۵۰ تخت برای معتادین متجاهر ایجاد کرده، معتادین زخم بازی که کسی سراغ آنها نمی‌رفت و کنار خیابان آنقدر می‌ماندند تا از بین می‌رفتند. معتادینی که دارای معلولیت بودند یا صغر سنی یا کبر سنی داشتند.

شهردار تهران ادامه داد: آنچه که مورد توجه قرار گرفت مسئولیت پذیری بود که موجب شد در حوزه‌های مختلف وارد شویم و برای خود مقرر کردیم که تعداد این تخت‌ها را به ۸۰۰۰ تخت برسانیم. این در شرایطی است که روزی که ما شروع کردیم ۲۱ هزار معتاد متجاهر در شهر تهران داشتیم. در حال حاضر ناظر به اسلام آباد محدوده‌ای در پایین دانشگاه امام صادق که در این مناطق مردم آسیب می‌بینند موضوع را به شورای عالی شهرسازی بردیم و پس از اخذ مصوبه این محدوده در مسیر تحول قرار گرفته است. در حقیقت موضوعاتی که به نوعی غیر قابل تصور بود گشایش‌هایی در آن فراهم کردیم.

وی ادامه داد: موضوع معیشت مردم برای ما مسئله‌ای مهم است که در آن موضوع مسکن جنبه‌ای اساسی و اصلی دارد؛ لذا در شرایطی که مسکن به یک آرزو تبدیل شده و فشار و سرخوردگی ناشی از عدم دسترسی به آن بر روی جامعه هدف مداوم افزایش پیدا می‌کند تشکیل قرارگاه مسکن در دستور کار قرار گرفت و بنا شد کمبود مسکن در تهران که غریب به یک میلیون واحد است هدفگذاری شد تا با ساخت سالی ۱۸۰ هزار واحد طی پنج یا شش سال این پرونده به درستی بسته شود و از قبل آن ایمنی برای شهر نیز به ارمغان آورده شود.

زاکانی افزود: در حال حاضر سه گسل فعال در اطراف تهران وجود دارد و در برخی از محلات ما برای ارائه خدمت در کوچه‌های باریک با مشکلات بسیاری مواجه هستیم چه برسد به زمان وقوع حادثه. در حقیقت تحول در تهران امکانی را برای ما فراهم کرده که می‌تواند زمینه سرمایه گذاری‌ها و مشارکت‌ها را فراهم کند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه امروز آقای رئیسی با همه ظرفیت‌ها برای خدمت آمده‌اند که یک بعد آن مسکن و گره‌گشایی از مشکلات مردم در این حوزه است. بی تردید امروز مناطق ۱۹، ۱۸ و ۲۰ تهران یک قطب هستند و در اوج محرومیت بزرگترین فرصت‌ها را دارند و می‌توانیم بزرگترین خدمت را در این مناطق ارائه کنیم.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.