به گزارش قدس آنلاین، "جورجیا ملونی"، نخست وزیر جدید ایتالیا در اولین سخنرانی خود در مقابل پارلمان، مجدداً بر سیاست سختگیرانه خود در قبال پناهندگان تأکید کرده و گفت: وی نمی خواهد قایق های مهاجران را تحمل کند. علاوه بر این، این سیاستمدار افراطی راست گرا اظهار داشت که او هرگز با فاشیسم همدردی و به آن ابراز علاقه نکرده است.
به این ترتیب "جورجیا ملونی"، نخست وزیر جدید ایتالیا و دولت وی می خواهند از ورود مهاجران با قایق به کشور از طریق دریای مدیترانه جلوگیری کنند. رهبر حزب راست افراطی برادران ایتالیا در اولین سخنرانی برای معرفی برنامه های خود گفت: این دولت میخواهد راهی را طی کند که تا امروز به سختی زیر پا گذاشته شده است و آن توقف سفرهای غیرقانونی و در نهایت در هم شکستن قاچاق غیرقانونی انسان در دریای مدیترانه است.
ملونی گفت: اگر نمیخواهید در مورد محاصره و توقف کشتیها صحبت کنم اما من همینطور میگویم. وی در جریان مبارزات انتخاباتی، پیشنهاد داده بود با چنین محاصره ای با مهاجرت انبوه مقابله شود. وی ادامه داد که دولت راستگرای او با هماهنگی مقامات کشورهای شمال آفریقا می خواهد مراکزی را در "مناطق به اصطلاح داغ" ایجاد کند که در آن سازمان های بین المللی بررسی کنند که آیا مردم حق پناهندگی دارند یا خیر. ملونی در سخنرانی خود که بیش از یک ساعت به طول انجامید، گفت: ما نمی خواهیم درباره حق پناهندگی کسانی که از اعدام فرار می کنند بحث کنیم. ما فقط می خواهیم از این مسئله جلوگیری کنیم که قاچاقچیان تصمیم بگیرند چه کسی اجازه دارد به ایتالیا بیاید.
اظهارات ملونی سیگنال بدی برای امدادگران دریایی غیرنظامی در دریای مدیترانه است که به طور منظم صدها مهاجری را که در مسیر خود از لیبی یا تونس به ایتالیا دچار مشکل می شوند، نجات می دهند.
رهبر حزب راست افراطی برادران ایتالیا در اولین بیانیه دولتی خود در پارلمان گفت: ما می خواهیم بهترین انرژی ها را از این ملت رها کنیم و به همه ایتالیایی ها آینده ای با آزادی، عدالت، رفاه و امنیت بیشتر بدهیم.
ملونی با یک اتحاد راستگرا پیروز انتخابات شد. وی در ۲۲ اکتبر به عنوان اولین نخست وزیر زن در کشور ایتالیا سوگند یاد کرد. این زن ۴۵ ساله قصد دارد خواسته های گاها افراطی برنامه انتخاباتی خود را اجرا کند.
ملونی، که بدبین به اتحادیه اروپا تلقی می شود، در بخش دیگری از سخنانش گفت که می خواهد قوانین مرکزی بروکسل اصلاح شود. وی در عین حال گفت که ایتالیا از تمام توافقات فعلی اتحادیه اروپا پیروی خواهد کرد. ملونی همچنین گفت، اما مدیر اجرایی وی پیشنهادهایی برای تغییر قوانینی که کارساز نبوده است، با شروع بحث فعلی در مورد اصلاح پیمان ثبات و رشد، ارائه خواهد کرد. وی همچنین میخواهد که ایتالیا در نهادهای اروپایی بیشتر شنیده شود.
ملونی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که به حمایت کامل ایتالیا از اوکراین ادامه می دهد. وی در توضیح این اظهارات خود گفت: و نه فقط به این دلیل که ما نمی توانیم جنگ تهاجمی و نقض وحدت ارضی یک کشور مستقل را بپذیریم. اما همچنین به این دلیل که این تنها راهی است که ما می توانیم از منافع ملی خود به بهترین شکل ممکن دفاع کنیم.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین که تلفنی با ملونی صحبت کرده بود، در مصاحبه ای نسبت به همکاری با وی ابراز خوش بینی کرد.
نظر شما