تایم
نشریه تایم که دو بار در ماه منتشر می شود، در تازه ترین شماره خود در پرونده ای به جام جهانی قطر و حواشی بزرگ آماده سازی این کشور برای میزبانی این مسابقات پرداخته است. در فاصله حدود دو هفته تا آغاز بازی ها، این نشریه در پرونده خود با عنوان «بازی خطرناک» به هزاران کارگر مهاجری که در راه ساخت استادیوم های برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر کشته شدند اشاره می کند، و تاکید دارد در جهان امروز این تازه شروع ماجراست و اتفاقات مشابه دیگری می تواند بارها در آینده در راه رسیدن کشورها به هدف هایشان افراد ضعیف تر را قربانی کند.
ایندیپندنت
روزنامه ایندیپندنت در گزارشی به احتمال بیشتر شدن منازعات میان دو کشور بریتانیا و برزیل بعد از انتخاب رئیس جمهور جدید این کشور پرداخته است. این روزنامه در گزارش خود معتقد است با توجه به سابقه لولا بولسونارو در عدم علاقه به برقراری رابطه نزدیک با بریتانیا، دوباره با انتخابش به عنوان رئیس جمهور، بریتانیا نیز احتمالا سطح روابط خود با این کشور را به حداقل کاهش خواهد داد. ایندیپندنت همچنین می گوید با وجود به پایان رسیدن اعتصابات سراسری کارکنان راه آهن بریتانیا، اما احتمالا مردم این کشور شاهد بی نظمی های زیادی در این حوزه خواهند بود. این روزنامه همچنین مصاحبه ای اختصاصی با جف بریجس بازیگر سرشناسی که به تازگی سرطان را شکست داده به انجام رسانده که وی در آن می گوید از فیلم ها بیشتر از سرطان می ترسد.
اکونومیست
هفته نامه اکونومیست در پرونده ای به شکست کشورهای جهان در هدف گذاری خود برای کاهش گرمایش زمین پرداخته است. این نشریه در پرونده خود با عنوان «با ۱.۵ درجه سانتیگراد خداحافظی کنید» می گوید: در آستانه برگزاری کنفرانس ۲۷ کشور جهان در مصر برای بحران گرمایش زمین، این کشورها باید بپذیرند که نمی توانند به هدف گذاری خود برای کاهش گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتیگراد دست پیدا کنند. اکونومیست معتقد است این کشورها باید واقع گرا باشند و حقایق قطعی در خصوص موانع راه خود را بشناسند. این مجله همچنین در مقاله هایی، وضعیت آینده برزیل با انتخاب لولا به عنوان رئیس جمهور، و سقوط شدید ارزش شرکت های فناوری را زیر ذره بین برده است.
وال استریت ژورنال
روزنامه وال استریت ژورنال با اختصاص عکس اصلی صفحه نخست خود به دیدار اولاف شولتز صدراعظم آلمان با شی جینپینگ رئیس جمهور چین در پکن، به انتقاد غربی ها از او پرداخته و تاکید می کند با اینکه شولتز برای گسترش روابط آلمان با چین به این کشور سفر کرده، اما رهبران غربی خواهان ایستادگی محکمتر وی در مقابل چین هستند. وال استریت ژورنال همچنین با رفتن به سراغ قدیمی ترین و فعال ترین کاربران شبکه اجتماعی تیک تاک، رشد فوق العاده این شبکه اجتماعی در جهان را زیر ذره بین برده است.
وُرلد
نشریه وُرلد که هر دو هفته یکبار به چاپ می رسد، در تازه ترین شماره خود در پرونده ای به عدم امنیت غذایی برای بسیاری از سالمندان در ایالات متحده آمریکا پرداخته است. این مجله با طراحی جالبی بر روی جلد خود و با انتخاب تیتر «گرسنگی پنهان» می گوید بیش از ۵۴ میلیون نفر در آمریکا بالای ۶۵ سال سن دارند و جمعیت آن ها تا سال ۲۰۶۰ دو برابر خواهد شد که بحران های زیادی را به همراه خواهد داشت. بر طبق آمارهای رسمی اخیر، حدود پنج میلیون و دویست هزار فرد بالای ۶۰ سال در آمریکا از امنیت غذایی برخوردار نیستند، و این عدم امنیت غذایی نه فقط به دلیل بالا رفتن قیمت مواد غذایی و نیازهای اقتصادی در این کشور است، بلکه به دلایل دیگری از قبیل سختی دسترسی آنان به فروشگاه ها و ایزوله بودنشان در اجتماع شکل پیچیده تری به خود می گیرد.
فایننشیال تایمز
روزنامه فایننشیال تایمز گزارش اصلی صفحه نخست خود را به اخراج نیمی از کارکنان شبکه اجتماعی توئیتر توسط ایلان ماسک، مالک جدید این شبکه اختصاص داده است. اتفاقی که موجب بلوای بزرگی در این شبکه اجتماعی مشهور شده است. بسیاری از کارکنان اخراج شده شکایت خود را از ماسک تنظیم کردند چون معتقدند با توجه به قانون ایالت کالیفرنیا مبنی بر اخطار پیش از اخراج مدیران برای پیدا کردن شغل جدید، و عدم انجام این کار توسط ماسک می توانند او را به دادگاه بکشانند. فایننشیال تایمز همچنین گزارشی از فردی منتشر کرده که داستان ۱۰ روز زندانی بودن خود را در جایی که با عنوان بازداشتگاه مخفی چین برای کرونایی ها لقب داده گذرانده است.
تهیه و تنظیم: امیرمحمد سلطانپور
نظر شما