به گزارش قدس آنلاین، «شارلوت نیکولز» از حزب کارگر انگلیس با بیان اینکه در این فهرست نام دو وزیر پیشین دولت بهچشم میخورد گفت؛ همکارانش به او هشدار داده شدهاند که هرگز از این افراد نوشیدنی نپذیرند یا با آنها خلوت نکند.
وی افزود که برای ایمن ماندن «تا جایی که ممکن است» از آنها دوری میکند؛ حتی اگر به معنای طفره رفتن از تلاش برای کار با آنها باشد.
نماینده حوزه انتخابیه «وارینگتون نورث» در گفتوگو با شبکه رادیویی "بیبیسی۵" توضیح داد: هنگامی که در سال ۲۰۱۹ به عضویت پارلمان در آمدم، «به من گفته شد که هرگز نباید از آنها نوشیدنی بپذیرم، با آنها تنها نباشم و تا آنجا که ممکن است برای ایمن ماندن از آنها دوری کنم».
وی افزود: «همه ما میدانیم آنها چه کسانی هستند اما هیچ کاری انجام نمیشود و آنها به راه رفتن و انجام وظایف خود ادامه میدهند. این نشان دهنده فرهنگ معافیت از مجازات در پارلمان است». «نیکولز» درباره اعضای این فهرست توضیح نداد و فقط به این نکته اشاره کرد که شمار آن دائم اضافه میشود.
این درحالیست که چهار سال پیش انتشار چندین گزارش درباره فساد اخلاقی در پارلمان انگلیس به سوژه داغ رسانهها تبدیل شد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، فساد اخلاقی و آزار جنسی در میان نمایندگان این کشور به لطف سکوت مقامهای ارشد این نهاد سیاسی به امری رایج بدل شده است.
این تحقیقات حاکیست که براثر رواج فرهنگ سکوت و چاپلوسی در پارلمان، آزار و اذیت جنسی همچنان ادامه دارد و به عنوان یک معضل پنهان باقی مانده است. «دیم لورا کاکس» حقوق دان انگلیسی در گزارش خود هشدار داده که مفاسد اخلاقی برخی از نمایندگان، کل اعتبار و مشروعیت پارلمان را زیر سؤال برده است. وی خواستار رسیدگی و حل جدی این مساله شد، هرچند پیشبینی کرد که برون رفت از این معضل در چارچوب مدیریت فعلی دشوار خواهد بود.
در این گزارش که بخشهایی از آن در مطبوعات انگلیس منعکس شد، آمده است که بیش از نیمی از کارکنان پارلمان شاهد و یا مورد سوءاستفاده رفتارهای غیراخلاقی نمایندگان مجلس قرار گرفتهاند.
این گزارش میافزاید، یک پنجم زیردستان نمایندگان مجالس اعیان و عوام قربانی آزار جنسی شده اند و این در حالی است که ۷۵ درصد آنها، از ترس از دست دادن شغل تاکنون سخنی به میان نیاوردهاند.
گزارش یاد شده که براساس نظرسنجی از یک هزار و ۳۷۷ تن از کارکنان پارلمان انگلیس تهیه شده همچنین مؤید آن است که نیمی از قربانیان به مسئولان انضباطی پارلمان برای طرح شکایتهای خود اعتماد ندارند.
انتشار این گزارش سبب شد تا چندین تن از اعضای دولت از جمله «مایکل فالون» وزیر پیشین دفاع و «دامیان گرین» معاون نخستوزیر پیشین انگلیس به دلیل رابطه غیر اخلاقی با زنان جوان از سمت خود استعفا دهند.
البته فساد اخلاقی محدود به پارلمان انگلیس نیست و گزارشهای متعددی درباره رفتارهای غیراخلاقی در سایر بخشهای حکومتی منتشر شده است. چندی پیش گزارشی تکان دهنده درباره عمق فساد اخلاقی در کلیسای انگلیس منتشر و باعث شد تا اسقف اعظم انگلیس عذرخواهی و ابراز شرمندگی کند.
نظر شما