به گزارش قدس خراسان آنلاین، محمد جواد مشیری اظهار کرد: طی مطالعه میدانی و تحقیق از فعالان بازارهای سیار سازمان از ابتدای سال تاکنون ۴۰ هزار میلیارد ریال گردش مالی به صورت خرد اعلام شده است.
مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی در ادامه افزود: این مبلغ شامل گردش مالی۳۰ روز بازار موقت و موضوعی سازمان از جمله روز بازارهای هفتگی، عصر بازارها و شب بازارها است که مدیریت فرآیند برگزاری و اجرای آنها توسط سازمان انجام می شود.
وی ادامه داد: کمترین مبلغ میانگین روزانه اعلام شده توسط فعالان این غرفه ها را که بالغ بر ۱۹هزار غرفه می باشد۴ میلیون ریال و بیشترین میانگین روزانه ۹۸ میلیون ریال است، همچنین بیشترین روزهای فعال در سال مربوط به ۷ بازار موقت است که بیش از ۳۰۰ روز فعالیت دارد.
مشیری در ادامه افزود: تلاش داریم با گسترش منطقی و هدفمند این بازارها سهم بازار اقتصاد خرد را ارتقا داده و به سمت تقویت این مدل بپردازیم.
مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی افزود: در حال حاضر ۶۲۰۰ نفر شاغل در ۳۰ بازار موقت شهرداری مشهد در قالب بیش از ۱۹ هزار غرفه فعالیت می کنند و میانگین دریافتی از این غرفه ها ۲۱۰ هزار ریال است.
مشیری در پایان گفت: حدود ۲۷ درصد از غرفه داران تحت پوشش دستگاه های حمایتی و زنان سرپرست خانوار هستند و با توجه به نگاه حمایتی مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مقدس مشهد ۵۰ درصد تخفیف ویژه این عزیزان در نظر گرفته شده است و این مبلغ صرف نگهداری، پاکیزگی، امنیت و مدیریت فرآیند اجرایی آن خواهد شد و نگاه به این موضوع در سازمان با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال و لزوم حمایت از این حوزه کاملاً حمایتی است و خواستار حمایت های دولتی در این موضوع هستیم.
نظر شما