۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۷
کد خبر: ۸۳۴۰۴۲

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یکی از لیدرها و عاملان اصلی اغتشاشات اخیر که اقدام به تخریب و آتش زدن سازمان یافته اموال و اماکن عمومی و دولتی کرده بود، توسط پلیس اطلاعات این فرماندهی خبر داد.

لیدر اغتشاشات اخیر شهرری دستگیر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ دوستعلی جلیلیان با اشاره به شناسایی یک از لیدرهای اغتشاشات اظهار داشت: در ادامه شناسایی عناصر اصلی اغتشاش و اخلالگران نظم عمومی که با سوء استفاده و موج سواری بر اعتراضات مردم، اقدام به تخریب و آتش زدن سازمان یافته اموال و اماکن عمومی و دولتی کردند، تیم عملیات پلیس اطلاعات این فرماندهی موفق به شناسایی هویت و محل حضور 1 تن از لیدر ها و عاملان اصلی اغتشاشات در شهرری شدند.

وی افزود: پس از انجام هماهنگی‌های قضائی عوامل پلیس اطلاعات این فرماندهی به محل اعزام و طی انجام عملیات‌های مجزای پلیسی متهم را دستگیر و به پلیس اطلاعات انتقال دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: متهم در مواجهه با اسناد و مدارک پلیس به تخریب و آتش زدن اموال و اماکن عمومی و تحریک مردم به منظور اخلال در نظم عمومی اعتراف کردد.

سرهنگ جلیلیان در پایان با بیان اینکه متهم تحویل مراجع قضائی شد خاطر نشان کرد: با هماهنگی قضائی تحقیقات پلیسی برای دستگیری سایر همدستان متهم ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha