تحولات منطقه

مشهد ـ رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: تمام واحدهای صنفی به غیر از واحدهای عرضه کنده کالاهای اساسی و ضروری به علت برودت هوا و مدیریت انرژی باید از ساعت ۲۰ نسبت به تعطیلی واحد صنفی خود اقدام کنند.

اصناف مشهد طی روزهای پیش رو باید از ساعت ۲۰ تعطیل کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، هادی مخملی اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی تمام واحدهای صنفی، مجتمع‌های صنفی و پاساژهای مشهد به غیر از واحدهای عرضه‌کننده کالاهای اساسی و ضروری به علت برودت هوا و مدیریت مصرف انرژی از مورخ ۲۱ تا ۲۳ دی ماه باید از ساعت ۲۰ نسبت به تعطیلی واحد صنفی خود اقدام کنند.

رئیس اتاق اصناف مشهد با اشاره به دستورالعمل مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی در پی بروز سرمای شدید و لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی اظهار کرد: امکان دارد این محدودیت فعالیت تا روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز تمدید شود که البته این مساله نیز بستگی به شرایط جوی خراسان رضوی دارد.

وی تصریح کرد: از کسبه و واحدهای صنفی در مشهد درخواست می‌شود ضمن عمل به دستورالعمل ستاد انرژی خراسان رضوی، در مصرف برق و کاهش میزان روشنایی همکاری‌های لازم را برای داشتن یک شبکه پایدار به عمل آورند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha