تحولات منطقه

۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
کد خبر: ۸۴۴۰۳۸

همایش ملی حکمرانی اسلامی با هدف بررسی ماهیت و مؤلفه‌های حکمرانی اسلامی با حضور صاحبنظران این حوزه چهارشنبه شب ۵ بهمن ماه جاری در قم برگزار می شود.

همایش ملی حکمرانی اسلامی برگزار می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، همایش ملی حکمرانی اسلامی با هدف بررسی ماهیت و مؤلفه‌های حکمرانی اسلامی با حضور صاحبنظران این حوزه چهارشنبه شب ۵ بهمن ماه جاری در قم برگزار می شود.

حجت الاسلام دکتر سیدکاظم سیدباقری دبیر علمی همایش ملی حکمرانی اسلامی صبح امروز با اعلام این خبر گفت: همایش ملی حکمرانی اسلامی توسط پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه و با مشارکت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،‌ انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم و خبرگزاری رسا با حضور نخبگان و صاحبنظران این حوزه با سخنرانی آیت الله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و حجت الاسلام و المسلمین استاد عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در قم برگزار می گردد.

سیدباقری افزود: برگزاری میزگرد علمی همایش با حضور حجج اسلام و آقایان استاد نجف لک زایی، استاد محمدجواد ارسطا و دکتر محمود حکمت نیا و رونمایی از فصلنامه حکمرانی اسلامی و آثار پژوهشگاه در این حوزه از دیگر برنامه های این همایش ملی خواهد بود. همچنین تدابیری اندیشیده شده که به حاظران در جلسه گواهی معتبر پژوهشی اعطا گردد.

همایش ملی حکمرانی اسلامی برگزار می‌شود

دکتر سیدباقری ماهیت و مولفه‌های حکمرانی اسلامی، حکمرانی و نظام‌های معرفتی اسلام، حکمرانی و تجربه نظام جمهوری اسلامی و حکمرانی مجازی را از محورهای این همایش ملی برشمرد و افزود: حکمرانی و نظام اخلاقی اسلام حکمرانی و نظام حقوقی اسلام، حکمرانی و تجربه نظام جمهوری اسلامی، حکمرانی و کارآمدی در نظام جمهوری اسلامی، حکمرانی و ثبات سیاسی در جمهوری اسلامی، حکمرانی حزبی و جمهوری اسلامی، حکمرانی مردمی و جمهوری اسلامی، حکمرانی ولایی و جمهوری اسلامی، مقایسه تجربه حکمرانی در جمهوری اسلامی و دیگر کشورها نیز از سایر محورهای این همایش ملی است.

گفتنی است؛ همایش ملی حکمرانی اسلامی با حضور نخبگان و اساتید حوزه و دانشگاه چهارشنبه شب ۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در تالار استاد موسویان(ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس قم،‌ بلوار ۱۵ خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار می شود و پذیرای علاقمند به مباحث حکمرانی و آینده پژوهی خواهد بود.

منبع: پایشگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.