قائم مقام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: توقف اعمال محدودیتها در مصرف برق از سوی صاحبان صنایع و بخش کشاورزی استان به شرایط آب و هوایی بستگی دارد و ممکن است تا پایان سال ادامه داشته باشد.

توقف محدودیت‌های مصرف برق در خراسان رضوی به وضعیت جوی بستگی دارد

به گزارش قدس خراسان، علیرضا خدابنده با بیان اینکه توقف اعمال محدودیتها در مصرف برق از سوی صاحبان صنایع و بخش کشاورزی استان به شرایط آب و هوایی بستگی دارد و ممکن است تا پایان سال ادامه داشته باشد، افزود: در صورتی که سوخت نیروگاه ها تامین شود، محدودیتها در مصرف برق صاحبان صنایع و کشاورزی استان خراسان رضوی از بین خواهد رفت.

وی با قدردانی از همکاری صاحبان صنایع و بخش کشاورزی در اعمال محدودیتهای مصرف برق در سال جاری گفت: محدودیتها در تامین گاز برای نیروگاه ها، اعمال محدودیت در مصرف برق برای صنعت و کشاورزی استان را به دنبال داشته است، در این راستا از ۱۵ آذرماه امسال تاکنون صاحبان صنایع روزانه ۳۰ درصد و بخش کشاورزی روزانه ۳۰ تا ۵۰ درصد مصرف برق خود را در استان کاهش داده اند.

قائم مقام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: تغییر سوخت نیروگاه ها (از گاز به گازوئیل) در سال جاری با توجه به بارندگی و شرایط جاده ها موضوع پیچیده ای بوده است که خوشبختانه با همکاری صنعتگران و کشاورزان زمستان امسال را بدون خاموشی با قطعی برق برای بخش خانگی پشت سر گذاشته ایم و به احتمال زیاد همکاری صاحبان صنایع و کشاورزان را تا انتهای سال نیاز داشته باشیم.

کاهش مشترکان پرمصرف برق در خراسان رضوی

خدابنده اظهار کرد: در خصوص مشترکان خانگی و تجاری نیز اقدامات ترویج مدیریت مصرف از طریق جذب تعدادی از مروجین و اقدامات فرهنگی در شهرستانهای استان پیگیری شد تا مشترکان پرمصرف برق به سمت بهینه مصرف کردن حرکت کنند.

وی ادامه داد: در این راستا تعداد مشترکان پرمصرف برق در استان خراسان رضوی از ۲۰ به پنج درصد کاهش یافته است.

قائم مقام مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی بیان کرد: محدوده فعالیت این شرکت کل شهرستانهای استان به جز مشهد و طرقبه شاندیز را در برمی گیرد که شامل ۳۱ شهرستان با ۲۹ مدیریت برق و 2 اداره مستقل است.

به گفته وی، شرکت توزیع برق خراسان رضوی با برخورداری از ۴۴ هزار کیلومتر شبکه طولانی ترین شبکه برق را در کل کشور دارد و از نظر وسعت و پراکندگی سومین شرکت کشور است، لذا کنترل این شبکه که عمدتا هوایی انجام می گیرد، کار دشواری است.

خدابنده اضافه کرد: امسال یکهزار و ۳۰۰ نقطه فعال اتوماسیونی به منظور کنترل از راه دور شبکه توزیع برق استان خراسان رضوی و خدمت رسانی بهتر به مردم در زمان بروز حوادث و جلوگیری از وقفه در تامین برق در کمترین زمان ممکن با اعتباری حدود ۲۰۰ میلیارد ریال ایجاد شد.

وی گفت: همچنین امسال به منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه و پایداری آن و تداوم برق رسانی به مشترکین به تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک، نصب تجهیزات و احداث شبکه های جدید با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال در این شرکت انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.