به گزارش قدس آنلاین، اتابک جعفری می گوید: آبرسانی پایدار به روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور در قالب طرح جهاد آبرسانی و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران بخش خصوصی و خیران پیشبینی شده است.
وی بیان کرد: با برنامهریزی انجام شده تا پایان دولت سیزدهم ۱۲ هزار روستا در قالب جهاد آبرسانی و ۵ هزار روستا با استفاده از ظرفیت خیرین آبرسانی میشوند که در مجموع میزان آبرسانی جمعیت روستایی کشور را به بیش از ۹۰ درصد میرساند.
جعفری ادامه داد: برای تابستان پیش رو نیز پروژههای زیادی در کشور عملیاتی شده که بخش قابل توجهی از آنها به عنوان پروژههای ویژه و اضطراری در حال اجرا هستند. پروژههای عملیاتی شده برای سه بازه زمانی تا فصل بهار، بهار تا تابستان و از تابستان تا آخر سال ۱۴۰۲ اجرا میشوند تا با بهرهبرداری از آنها مانع از نگرانی مردم در برخورداری از آب شرب سالم و پایدار شویم.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: پروژههای رفع تنش آبی نیز با هدف تامین آب پایدار شهرها در کوتاه مدت پیشبینی شده که عملیات اجرایی آنها در سراسر کشور در حال انجام است و در استان بوشهر نیز پروژههای ویژه و رفع تنش آبی بهخوبی پیش میرود. وضعیت استان بوشهر در جهاد آبرسانی نیز با تلاش و عزم جدی مدیران روند بسیار مطلوبی دارد تا جایی که اکنون متوسط پیشرفت پروژههای جهاد آبرسانی این استان ۴۰ درصد بوده که این میزان ۱۰ درصد فراتر متوسط کشوری است.
جعفری در ارتباط با شبکه فاضلاب بوشهر نیز عنوان کرد: یکی از مشکلات این شهر نبود شبکه فاضلاب در محلات جنوبی است که با توجه به بالا بودن سطح آب زیرزمینی و تداخل آن با فاضلاب باید هر چه سریعتر در این زمینه اقدام شود. بر اساس هدف گذاری صورت گرفته عملیات احداث شبکه فاضلاب محلات جنوبی بوشهر در آینده نزدیک از سوی قرارگاه خاتم الانبیا آغاز میشود که با توجه به اهمیت پروژه، باید احداث شبکه فاضلاب محلات یاد شده در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسد.
نظر شما