به گزارش قدس آنلاین، بهای خدمات استفاده از مراکز تفریحی و برج میلاد در دستور کار یکصد و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران قرار گرفت.
در بستر جدول ارائه شده تعرفه بلیت سال ۱۴۰۲ برج میلاد برای بازدیدکنندگان داخلی کل طبقات ۱۳۰ تومان و سکوی دید باز ۹۰ هزار تومان و برای بازدیدکنندگان خارجی کل طبقات ۲۵ دلار و بازدیدکنندگان خارجی از سکو باز ۱۵ دلار است.
در ادامه محمد آخوندی عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه پیشنهاد شهرداری تهران برای کل طبقات ۱۴۰ هزار تومان و برای سکوی باز ۱۰۰ هزار تومان بود که تغییر یافت گفت: با توجه به مجوز وزارت کشور ۴۵ درصد به مبالغ افزوده شد.
وی ادامه داد: البته برای اقشار مختلف از جمله پرسنل، فرهنگیان، معلولان، دانشجویان و دانش آموزان و… تخفیفها در نظر گرفته شده است.
عضو شورای شهر تهران گفت: ما به دنبال مصلحت شهرداری تهران هستیم و نگاهمان بودجهای است.
علیرضا نادعلی، عضو شورای شهر تهران نیز گفت: پیشنهاد من این است که بهای بلیط بازدیدکنندگان خارجی دلار نباشد و بهصورت ریالی دریافت شود.
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران گفت: یک خانواده چهار نفره برای بازدید برج میلاد باید ۵۰۰ هزار تومان خرج کند و این به معنای آن است که تمام امکانات خود را برای اقشار خاصی در نظر گرفتهایم.
وی ادامه داد: امکانات تفریحی برج میلاد میتواند در حد عرف باشد؛ اما از آنجایی که برج میلاد تنها یک عدد است باید برای هزینه آن تجدید نظر کرد.
حبیب کاشانی، عضو شورای شهر تهران ابراز کرد: وقتی تورم ۴۵ درصد اعلام میشود و ۲۵ درصد حقوق افزوده میشود باید توجه کنیم ما فقط به قشر خاصی نباید توجه داشته باشیم.
وی ادامه داد: با این وضع حقوق افزایش ۴۵ درصدی بهای برج میلاد بسیار زیاد است و این منجر به آن میشود که بسیاری از خانوادهها نتوانند از برج میلاد دیدن کنند.
عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: صحبت ما با چهار درصدیها نیست، بلکه درباره ۹۶ درصدیها صحبت میکنیم چندین تبصره و تخفیف درباره بهای خدمات در نظر گرفته شده است؛ اما نباید اجازه دهیم دیدن نمادهای ملی برای عدهای آرزو بماند.
در ادامه محمد امین توکلی زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در جریان بررسی این لایحه، تأکید کرد: مبنای عدالت این است که بخشهایی که نیاز دارند یارانه دهیم؛ اگر یارانه غیرهدفمند و به همه داده شود، کار ناعادلانه ای است.
وی افزود: قیمت تمام شده باید در نظر گرفته شود که چه میزان از مخاطب دریافت میشود؛ قیمت تمام شده بیش از ۳۰۰ هزار تومان است و باید در محاسبات لحاظ شود تا بتوانیم به نرخ درست برسیم؛ هزینه نگهداشت و استهلاک برج میلاد بالاست و پس از ۱۲ سال به جایی رسیده که هزینه استهلاک زیادی دارد.
توکلی زاده گفت: تاکنون ۷۰ درصد فاز یک برج میلاد افتتاح شده و بسیاری از بخشهایی که باید درآمدزایی کنند هنوز وجود خارجی ندارند و عملاً درآمدزایی ندارد؛ اگر فاز یک، دو و سه به طور کامل افتتاح شده بود میتوانستیم از توان سایر بخشها برای درآمدزایی استفاده کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه در نوروز امسال رکورد بازدید برج میلاد و اراضی عباس آباد نسبت به سالهای قبل شکسته شد، اظهار کرد: ما در این ایام شاهد صفهای طولانی در برج میلاد بودیم و ظرفیت فنی آن اجازه نمیداد که بیش از آن پذیرا باشد، بنابراین باید ظرفیت فنی نیز در نرخ گذاری ها لحاظ شود.
در ادامه مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران گفت: هزینههای برج میلاد آنقدر بالا است که با این مبالغ مشکلش حل نمیشود و همینکه برج میلاد بتواند حقوق کارکنان خود را بدهد کافی است.
وی ادامه داد: باید برای افزایش بهای برج میلاد یک قیمت معقول را در نظر گرفت.
در ادامه حذف افزایش ۵۰ درصدی بهای بلیت در روزهای شلوغ با اکثریت آرای اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
پیشنهاد بلیت ۱۰۰ هزار تومانی کل طبقات و ۸۰ هزار تومانی سکوی باز رأی نیاورد و در ادامه بهای بلیت ۱۲۰ هزار تومانی کل طبقات و ۸۰ هزار تومانی سکوی باز به تصویب رسید.
نظر شما