تحولات منطقه

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸
کد خبر: ۸۴۹۵۷۰

روزنامه پرتغالی، ستاره ایرانی را روی جلد پیش از بازی پورتو-اسپورتینگ برد.

طارمی، مرد اول پورتو در سوپرکلاسیکو +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، درآستانه دیدار امشب پورتو و اسپورتینگ لیسبون که به سوپرکلاسیکو فوتبال پرتغال مشهور است، روزنامه «آبولا» صفحه اول خود را به این بازی اختصاص داد.

آبولا با انتشار تصاویری از مهدی طارمی و پائولینیو مهاجمان پورتو و اسپورتینگ تیتر زد: تعیین‌کننده؛ در سوپرکلاسیکو، تنها پیروزی است که ارزشمند است.

مهاجم ۳۰ ساله ایرانی تیم پورتو یکی از ارزشمندترین بازیکنان لیگ پرتغال است که تاکنون ۱۱ گل و پنج پاس گل به نام خود ثبت کرده است.

طارمی، مرد اول پورتو در سوپرکلاسیکو +عکس

پورتو که با ۴۵ امتیاز در تعقیب بنفیکا ۵۳ امتیازی در صدر جدول لیگ پرتغال است، تنها به برد در این دیدار نیاز دارد و اسپورتینگ رده چهارمی هم که ۳۸ امتیاز دارد، برای کم‌کردن فاصله خود با صدرنشینان، در پی خارج‌شد از زمین مسابقه با سه امتیاز است.

دیدار پورتو-اسپورتینگ ساعت ۲۱:۳۰ امشب به وقت تهران در ورزشگاه خوزه آلوالاده در پایتخت پرتغال برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha