تحولات منطقه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: مقدار ۳۸۰۰ تن گوشت مرغ در سردخانه خراسان رضوی برای شب عید و روزهای پایانی سال ذخیره سازی شده است.

۳۸۰۰ تن گوشت مرغ در مشهد برای شب عید ذخیره‌سازی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از جهاد کشاورزی مشهد، محمد میری دیسفانی اظهار کرد: طی ماه‌های دی و بهمن سالجاری ماهیانه حدود ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در کل استان خراسان رضوی انجام شده که گوشت حاصله حدوداً ۴۵ روز بعد از زمان جوجه ریزی وارد بازار مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد بیان کرد: در شرایط عادی و با جوجه ریزی بالای ۶ میلیون قطعه در ماه، تمامی نیاز بازار به گوشت گرم مرغ تأمین می‌شود.

وی گفت: با این حال برای تأمین گوشت مرغ مورد نیاز بازار شب عید و روزهای پایانی سال مقدار ۳۸۰۰ تن گوشت مرغ توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان تهیه و در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده تا در مواقع لزوم برای عرضه جهت تنظیم بازار مصرف مورد استفاده قرار گیرد.

میری دیسفانی بیان کرد: در حال حاضر در راستای حمایت از تولیدکنندگان مرغ گوشتی خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی اموردام استان در حال انجام است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد بیان کرد: همچنین در این حوزه تدابیری اندیشیده شده تا در صورت لزوم از توان تشکل‌ها و بخش خصوصی نیز بهره گرفته، لذا در این راستا مجوز انجماد و ذخیره سازی گوشت مرغ برای این واحدها صادر شده تا در صورت نیاز و کمبود احتمالی بتواند مورد استفاده قرار گیرند.

وی گفت: خوشبختانه برای تأمین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سالی مشکلی نداریم و در این خصوص نگرانی وجود ندارد.

میری دیسفانی بیان کرد: برآورد مقدار گوشت گرم روزانه مورد نیاز شهرستان مشهد در روزهای پایانی سال حدوداً ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.