تحولات منطقه

۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
کد خبر: ۸۵۱۳۹۴

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: هدفگذاری این است که تا پایان دولت این سهم از ۷.۴ به ۱۰ درصد برسد.

زارع پور: سهم اقتصاد دیجیتال به ۷.۴ درصد رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۳ هزار روستای کشور به اینترنت، اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد روستاهای بالاتر از ۲۰ خانوار به شبکه متصل شده‌اند و دسترسی به اینترنت پیدا کرده‌اند .

وی با تاکید بر اینکه این عدد در ابتدای دولت ۸۰ درسد بوده است، اعلام کرد: تا پایان شهریور سال آینده تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار، به اینترنت دسترسی پیدا خواهند کرد. روستاهایی که تاکنون باقی مانده‌اند روستاهای صعب العبور است اما وعده عملیاتی شدن این اتفاق تا سال آینده داده می‌شود.

زارع‌پور همچنین تاکید کرد: در ابتدای دولت سهم اقتصاد دیجیتال ۶.۴ درصد بود و الان به ۷.۴ درصد رسید. هدفگذاری این است که تا پایان دولت به سهم ۱۰ درصد برسیم.

منبع: مشرق نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha