به گزارش قدس آنلاین، سردار نصرالله فتحیان امروز در پنجمین کنگره شهدای داروسازی و سلامت در باغ موزه ملی دفاع مقدس اظهار کرد: جامعه پزشکی به تدبیر امام خمینی (ره) در دوران دفاع مقدس نمره بالایی را اخذ کرد زیرا بیش از ۶۰ هزار نیروی جهادی شامل پزشک، متخصص و پرستار به دعوت امام (ره) لبیک گفتند و ۵۶ بیمارستان صحرایی بر پا شد و ۱۰۰ هزار عمل حیات بخش در این بیمارستانها انجام شد.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با کمک داروسازان، طرح ژنریک «نظام نوین دارویی ایران» مطرح شد که اولین اقدام دارویی کشور محسوب میشد همچنین در دوران دفاع مقدس با جنگ گسترده شیمیایی مواجه شدیم و در این دوره، همه داروهای مورد نیاز در کشور تولید و به جبهه ارسال شد.
رئیس پنجمین کنگره شهدای داروسازی ادامه داد: با شیوع همهگیری کرونا، حوزه سلامت عملکرد خوبی برای مقابله با این بیماری داشت و با وجود اینکه کشورهای خارجی به ما دارو نمیدادند داروهای مورد نیاز، ماسک، تجهیزات و لوازم پزشکی در کشور تولید شد و در اختیار مردم قرار گرفت.
سردار فتحیان خاطرنشان کرد: در دوران همهگیری کرونا ۳۰۰ شهید از جامعه پزشکی تقدیم کشور شده است.
وی با بیان اینکه اکنون بیش از ۱۰۰ کارخانه دارویی در بخش دولتی و خصوصی فعال است؛ بیان کرد: بیش از ۷۲ درصد مواد اولیه دارویی در داخل تهیه میشود و صنعت دارویی در مقایسه با سایر صنایع کشور پیشرو محسوب میشود.
نظر شما