به گزارش قدس خراسان، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در قرارگاه صمت (صنعت، معدن و تجارت) استان با اشاره به احیاء و راه اندازی ۸۷ واحد تولیدی در چند ماه اخیر اظهار کرد: واحدهای صنعتی باقی مانده باید به سرعت و به صورت روزانه مورد پایش و عارضه یابی قرار گیرد تا امکان رفع مشکل و کمک به آنها برای فعال شدن ممکن شود.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: مشکلات قانونی، مالیاتی و سرمایه در گردش واحدهای راکد قابل رفع است و نباید اعمال راهکارها را به روز بعد و هفته آینده محول کنیم.
وی دستگاه های مسوول و عضو قرارگاه را موظف کرد تا بجای گزارش گیری و در انتظار بودن با مراجعه میدانی در محل و تصمیمگیری در مکان واحدها با حضور مدیران مربوطه اقدام کنند.
تشکیل قرارگاه امنیت غذایی در خراسان رضوی
قرارگاه امنیت غذایی استان خراسان رضوی نیز پس از بررسی میزان مصرف روزانه و پیش بینی مصارف ماه مبارک رمضان و عید نوروز برای تامین مصرف زائران و مجاوران و کنترل قیمت گوشت قرمز در طول ۲ ماه آینده، برنامه ریزی کرد.
در این جلسه با مدیریت استاندار خراسان رضوی، نهادهای مربوطه گزارش فعالیت ها و وضعیت اخیر بازار را ارائه کردند.
استاندار خراسان رضوی در این جلسه با بیان اینکه مصرف روزانه مردم استان، ۲۰۰ تن گوشت قرمز در روز است، گفت: باید از ظرفیتهای تولید استانی و سهمیه ملی در خصوص تولید گوشت گرم و منجمد استفاده کرد تا قیمت ها، متعادل شده و میزان مصرف مورد نیاز زائران و مجاوران نیز تامین شود.
نظری سازمانهای جهاد کشاورزی و صمت خراسان رضوی را موظف به پیگیری میدانی و تامین گوشت قرمز در طول ۲ ماه آینده کرد.
نظر شما