محمد ترکمانه ادامه داد: بنیاد برکت در مجموع تا به امروز ۲۸۰ هزار طرح اشتغال اجتماعمحور با ظرفیت ۸۴۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را در مناطق محروم و روستایی راهاندازی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: شبکه مجریان و تسهیلگران بنیاد برکت در ۱۳ هزار و ۵۰۰ روستا و یکهزار و ۲۵۰ شهر از ۴۴۸ شهرستان در ۳۱ استان کشور مشغول شناسایی متقاضیان و اشتغالزایی برای آنها هستند.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی این ۲۸۰ هزار طرح اشتغال اجتماعمحور بالغ بر ۳۹۰ هزار میلیارد ریال است.
ترکمانه در تشریح فرآیند اشتغالزایی در مناطق روستایی و کمبرخوردار کشور گفت: ۹۵۰ مجری و تسهیلگر بنیاد برکت در مناطق هدف در حال خدماترسانی به متقاضیان اشتغال هستند و پس از شناسایی، اهلیتسنجی و آموزشهای لازم، آنها را برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی میکنند.
وی با تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال در کشور تصریح کرد: بنیاد برکت با هدف توانمندسازی اقتصادی، محرومیتزدایی و برقراری عدالت اجتماعی، نهضت ایجاد اشتغال در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور را راهاندازی و عمده توان و اعتبارات را بر این مهم متمرکز کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت از تمرکز این بنیاد بر طرحهای دانشبنیان و دانشمحور در سال ۱۴۰۱ خبر داد و اظهارکرد: در همین راستا، تفاهمنامه همکاری مشترک با پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی تمامی استانهای کشور برای حمایت از طرحهای دانشمحور به امضا رسیده است.
ترکمانه افزود: بنیاد برکت این تفاهمنامههای همکاری را با پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی در راستای منویات مقام معظم رهبری، تحقق سیاستهای مد نظر ایشان و عمل به شعار سال ۱۴۰۱ و با هدف حمایت از هستهها و واحدهای فناوری مستقر در این پارکها و مراکز به امضا رسانده است.
مدیرعامل بنیاد برکت در پایان با تاکید بر توجه به اقشار ویژه اجتماعی یادآور شد: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۰ هزار طرح اشتغال اجتماعمحور برای این اقشار از جمله زنان سرپرست خانوار، مرزنشینان شامل کولبران و سوختبران، خانواده شهدا و ایثاگران، معلولان و خانوادههای دارای معلول و زندانیان و خانوادههایشان راهاندازی شده است.
نظر شما