اکونومیست
هفته نامه اکونومیست در تازه ترین شماره خود در پرونده ای به اوضاع بحرانی اسرائیل پرداخته است. در حالی که برنامه بنیامین نتانیاهو برای اصلاحات قضایی با واکنش منفی بسیاری از گروه ها و مردم همراه بوده و برای ماه های متمادی شاهد برگزاری تظاهرات چند ده هزار نفری هستیم، اکونومیست در گزارش خود با عنوان «آیا بیبی باعث فروپاشی اسرائیل خواهد شد؟» به آخرین شرایط این رژیم در آستانه ۷۵ اُمین سالگرد تاسیسش و ورود به بحران توسط شاخص ترین چهره سیاسی ۲۵ سال گذشته آن نگاه می کند.
فایننشیال تایمز
روزنامه فایننشیال تایمز در گزارشی، به آغاز احتمالی اهدای جنگنده به اوکراین توسط لهستان با موافقت آمریکا خبر می دهد. این روزنامه همچنین به اوضاع نابسامان این روزهای بانک ها در سراسر جهان پرداخته است. فایننشیال تایمز همچین خبر از موافقت اعضای تاثیرگذار سازمان بهداشت و سلامت بریتانیا برای اجرا نکردن اعتصابات سراسری خود به دلیل گرفتن پیشنهاد جدید از دولت برای بهبود پرداختی های خود خبر می دهد. این روزنامه به بهانه انتشار نسخه هوشمندانه تر ربات چت مبتنی بر هوش مصنوعی ChatGPT، در مقاله ای می خواهد این سوال پاسخ دهد که آیا در آینده ای نزدیک این ربات های چت می توانند از لحاظ هوشی انسان ها را شکست دهند؟
تایم
نشریه تایم که هر دو هفته یکبار به چاپ می رسد، در تازه ترین شماره خود که شماره ویژه سفر این مجله محسوب می شود، در پرونده ای بلندبالا با عنوان «بهترین مناطق جهان» جذاب ترین نقاط کنونی دنیا برای بازدید را معرفی کرده است. این نشریه با انتشار عکسی از هرم بزرگ جیزه در مصر بر روی جلد خود، شکل جدید بررسی تاریخ در این کشور را معرفی کرده و ۴۹ مقصد گردشگری داغ دیگر در سال ۲۰۲۳ را نیز معرفی می کند و در هر کدام شکل خاصی از جذابیت در آنجا را بر شمرده است.
یواسای تودی
روزنامه یواس ای تودی در گزارشی با عنوان «چه کسی شرکت های آمریکا را اداره می کند؟» به تبعیض جنسیتی و نژادی گسترده در این رده پرداخته است. این روزنامه می گوید بیشتر از ۸۳ درصد شرکت ها در آمریکا توسط مردان اداره می شود که سهم مردان رنگین پوست در آن ۱۳.۵ درصد است. ضمن اینکه از حدود ۱۷ درصد از زنان مدیر، کمتر از ۳.۵ درصد آن ها را رنگین پوستان تشکیل می دهد. یواس ای تودی همچنین گزارشی در خصوص تقابل اخیر جنگنده روس و پهباد آمریکایی در دریای سیاه منتشر کرده و نگاهی به سومین سالگرد آغاز قرنطینه های کرونایی دارد.
اِشترن
هفته نامه اشترن چاپ آلمان، به بحث داغ این روزهای جهان پیرامون هوش منصوعی و استفاده از آن پرداخته است. این نشریه در پرونده خود با عنوان «هوش مصنوعی: ما در حال ساختن چه چیزی هستیم؟» استفاده از ماشین هایی که قدرت تفکر دارند در مباحث مختلف مانند کار، خرید و سلامت و تاثیری که در زندگی ما خواهند گذاشت را زیر ذره بین برده است. اشترن همچنین در گزارشی توسط خبرنگار خود که در مراسم اسکار امسال در کنار دست اندرکاران فیلم آلمانی «در جبهه غرب خبری نیست» حضور داشت، موفقیت این فیلم و کسب چهار جایزه اسکار را پوشش داده است.
چاینا دیلی
روزنامه چاینا دیلی چاپ چین، در گزارشی، به برنامه های دولت این کشور در اعمال اصلاحات گسترده در حوزه اقتصادی برای سرعت بخشیدن هرچه بیشتر به توسعه آن خبر می دهد. این روزنامه همچنین به بحران بانکی و اعتباری گسترده در جهان نگاهی انداخته و از آماده باش بانک های چینی برای مقابله با این معضل خبر می دهد. چاینا دیلی نگاهی نیز به اوضاع این روزها پرمخاطره فضای سایبری در جهان انداخته و معتقد است با ادامه پایبندی به چارچوب های قانونی شکل گرفته در چین می توانند امنیت این حوزه را همچنان حفظ کنند.
تهیه و تنظیم: امیرمحمد سلطانپور
نظر شما